Nekada se karte poslože, i da vi ih ne promješate!

Tako će Borac imati priliku da ponovo ode plus 9, i tako mirno čeka veliki derbi “Pod Bijelim brijeogom” sa Zrinjskim. Da bi bilo tako potrebno je savladati GOŠK, sastav iz zapadne Hercegovine, koji zna biti i te kako nezgodan rival, ako im to dopustite. U taboru koji s klupe vodi Vinko Marinović, vlada optimizam, da će serije bez poraza biti nastavljena, ali i da će se poslije dva remija vratiti na pobjednički kolosijek.

-Očekujemo tešku utakmicu, igraju bolje u gostima, nego kod kuće. Pratimo sve što se dešava oko nas, silno smo motivisani, da poslije dva remija (Velež i Sarajevo), dođemo do trijumfa, koji bi nas približio konačnom cilju, a on se zna, to je titula – istakao je Milan Makarić, provotimac “crveno-plavih”.

-Nadamo se cijelom plijenu. Ništa drugo osim pobjede! Želimo u Mostar na derbi otići rasterećeni. Vjerujem da ko god izađe na teren, motiva mu neće nedostajati – naglasio je Boris Raspudić, jedan od trenera u stručnom štabu banjalučkog premijerligaša.

Utakmica Borac – Gošk igra se u ponedjeljak na Gradskom stadionu pod svjetlošću reflektora sa početkom u 17.45 časova. Ekipe će se centra povesti Admir Musić iz Sarajeva, pomagaće mu Hasan Nanić (Bužim) i Goran Ilinčić (Prijedor). Delegat susreta je Nenad Mejakić (Prijedor), akontrolor suđenja Nino Lacić iz Orašja.