Fudbaleri Borca i Krupe odigrali su generalku pred start sezone u Premijer ligi BiH. Meč je završen bez pobjednika, ali i bez golova (0:0).

Svakako zanimljivost jeste da Borac u pripremnom periodu nije postigao pogodak, pet utakmica napadači su postili, i to meože biti briga za Marka Maksimovića pred start sezone.

S druge strane Krupa djeluje dosta dobro, i sa ovom ekipom može se upustiti u borbu za opstankom u bh eliti.

U trećem minutu Pavlović je degažirao loptu, Zijlkić krenuo prema golu Krupe, šutirao, ali Kolak uz pomoć stative brani. Pet minuta kasnije uzvraća Krupa, Muminović šutira po zemlji, ali Pavlović siguran.

U 18. minutu pokušao je Vranješ sa distance, ali pored gola. U 27. minutu Ćivić je potegao iz velike udaljenosti, ali Pavlović je bio oprezan.

U prvom minutu nastavka velika šansa za Krupu, Dujaković izlazi sam ispred Pavlovića, ali golman Borca nogom brani i šalje loptu u korner.

Tri minuta kasnije Vukomanović sa distance pogađa prečku!

U sledećem napadu Vranješ na asistenciju Ziljkića šutira nekoliko cantimetara pored desne stative.

Igrao se 57. minut, pokuša Rakića iskosa sa lijeve strane zavrešava u naručju Pavlovića. Ponovo Rakić pokušava u 75. minutu, ali njegov udarac glavom zaustavlja golman Borca.

U 87. minutu Karišik glavom poslije prekida šutira preko gola. Do kraja meča i Šikanjić je dva puta u dobroj situaciji, ali na kraju kao i na početku, meč završava 0:0.

BORAC – KRUPA 0:0

Stadion: Gradski, igrano pod reflektorima. Sudija: Mario Jelić (Banjaluka).

Borac: Pavlović, Ćorić, Milojević, Jovanović, Subić, Brtan, Bosančić, Vranješ, Ziljkić, Zakarić, Mehanović. Još su igrali: Lakić, Uzelac, Borovčanin, Vojnović, Ćosić, Kujundžić, Mols, Meleg, Čavić, Georgiev, Šikanić.

Krupa: Kolak, Galić, Redžić, Pavlović, Karišik, Dujaković, Čivić, Palić, Rakić, Muminović, Vukmanović. Još su igrali: Abdulahović, Mandić, Jović, Erak, Maksimović, Arsić, Makitan, Modić, Miketek, Nikolić, Šipovac, Aćimović.