Laktaši sa pripremama za novu sezonu startuju 1. jula, ali u klubu je kao u košnici! Stižu pojačanja, sređuje se infrastruktura, popravlja teren, jednostavno, vidi se na svakom koraku da Laktaši dišu za elitu Srpske….

Predsjednik Upravnog odbora, ali i gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić gotovo svaki dan je na stadionu, gdje se odvijaju radovi.

– Teren glavni je završen, i sada sa ponosom možemo reći da imamo i travnatu podlogu jednu od boljih u Republici Srpskoj. U toku je postavljenje novih kućica za rezervne igrača, a Gradski stadion dobiće i elektornski semafor! Naime, to smo obezbiedili na ime donacije Milana Baštinca, bivšg predsjednika kluba i danas člana Upravnog odbora. Na svu sreću kod nas nema repova, već svi zdušno tjeramo naprijed da imamo što bolji i respektabilniji klub. Kreće se i u renoviranje službenih prostorija, a moramo se pohvaliti i novom opremom kako za trening, tako i onom u kojoj ćemo nastupati u Prvoj ligi Republike Srpske. Formirali smo i juniorsku ekipu, tako da sa te strane više nemamo nikavih prepreka da budemo i više nego stabilan prvoligaš. Kao što znate doveli smo nekoliko zvučnih pojačanja, ali radimo na tome da u Laktaše stigne još nekoliko provjerenih igrača. Sigurno da ćemo start sezone dočekati i više nego spremni – raportirao je iz Laktaša Miroslav Bojić.