Na potpisivanju Ugovora o izgradnji devet terena sa vještačkom travom, ispred FK Laktaša Admiral Beta bio je i predsjednik kluba, ali i gradonačelnik ovog grada Milorad Bojić, koji nije krio oduševljenje, što će se jedan moderan sportski kompleks graditi i u njegovoj sredini.

– Dugo smo čekali ovaj trenutak, i sad smo tu svi zajedno, da konačno krenemo u realizaciju ovog projekta. Ne treba trošiti riječi šta će značiti ovo za naš klub, ali i cijelu regiju, jer mi smo se bazirali na rad omladinskih kategorija, a bez ovakvog terena sve je uzaludno. Iz dana u dan imamo radove na poboljšanju infrastrukture, i već sada možemo sa ponosom reći da je naš stadion jedan od najljepših u Republici Srpskoj, a ovo je samo početak priče, koju, evo, pričamo već nešto više od godinu dana. Ovo je uspjeh svih u klubu, i želimo da budemo fudbalski ponos Srpske. Velika zahvalnost ide i na račun FSRS, na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem, koji je prepoznao sav naš rad i trud. Naći ćemo načina da vratimo uloženo, ali i da budemo na usluzi našem savezu. Naša je želja da budemo i domaćini finala Kupa Republike Srpske, gdje bi se potrudili da napravimo spektakl dostojan imena našeg Kupa koji treba da bude svima nešto uzvišeno – naglasio je Bojić.

Na podršci nije mu ostao ni “dužan” Vico Zeljković, prvi čovjek saveza.

– Laktaši su pravi primjer kako uz dobru energiju, ljude na pravim mjestima jedan kolektiv od gotovo gašenja, samo za godinu dana može postati repsektabilan na svim nivoima. Naravno da smo i mi to prepoznali, ali to je poruka i drugima da se u teškim vremenima može ići naprijed. Nova energija, i novi ljudi mogu donijeti prosperitet cijeloj fudbalskoj Republici Srpskoj, ali i BiH. U Laktašima imamo sjajnog partnera, i to ćemo znati cijeniti – istakao je Zeljković.