Navijači trnske Sloge, popularne “bitange” spadaju u red najvatrenijih pristalica svog kluba. Bez obzira na rang takmičenja, uvijek su uz Slogu, često i na gostovanjima. Isto tako, znaju biti i veliki kritičari kad rezultatski baš i ne ide, a čini se da je ovaj šampionat krenuo u tom smjeru. Tri utakmice, tri poraza, fenjer je čvrsto zagrljen u Trnu, a poslednji je bio posebno bolan, jer je kroz laktaško naselje prošao šamački Borac poput brzog voza. Bilo je 0:4, a poslije završetka meča uz pomoć mraka “Bitange” su u znak protesta zapalile obje mreže na golovima!

Na svu sreću na terenu nije bilo nikoga, pa nije bilo većih problema, ali i ovaj potez govori da navijači nepraštaju lako, pogotovo kada rezultat nije onakav kakav bi većina voljela da bude.

Isto tako, arbitar iz Prijedora Luka Bilbija, danas premijerligaški sudija, apelovao je i tražio da ne ide u Trn, ali u Sudijskoj komisiji FSRS nisu imali sluha za njegove želje. Ranija iskustva na ovom terenu nisu mu bila prijatna, ovaj put on nije bio u “centru pažnje”, ali daleko od toga da se lagodno osjećao na terenu.

Očigledno da se “bitangama” nikada nije dosadno……