Zlatno pravilo u fudbalu, da bez dobrog ekonoma, koji je “katica za sve” nema doborog kluba, važi i u redovima drugoligaša Sloge iz Trna!

Kako kažu kada je na i oko terena Duško Garača, onda za fudbalere Sloge nema zime, jer Duško je taj koji vodi brigu o svemu, ali i svakome.

– Da nije Duška, ovdje na stadionu sve bi bilo drugačije. On je taj naš “dobri duh” – kaže kapiten Sloge Predrag Stanković.

A, kako sam Duško kaže posao bi bio nezamisliv, da nema prave komunikacije sa igračima, jer ustalom, sve ono što radi, radi upravo zbog njih:

– To je obostrana ljubav. Volim ih kao ekipu, ali i svakoga pojedinačno. Osjete se pozitivne promjene u klubu, sve nekako dolazi na svoje mjesto, a odmah su se vratile i igre na zelenom terenu. Tu su i “Bitange” , naši vjerni navijači. Čini se da bi Trn, ako se nastavi ovakvim tempom, vrlo brzo mogao pohvaliti prvoligašem, sve mi nekako miriše na to – dodao je Garača, koji je najsrećniji, poslije završenog posla, kada zaključa stadion, ali prije toga kada ga igrači obraduju pobjedom.

Tako je bilo i ovog vikenda, jer na oproštaju od domaće publike pala je i Gorica iz Šipova.

http://localhost/sloga-se-od-bitangi-oprostila-pobjedom/