Ako je i bilo kakvih dilema, više ih nema! Fudbaleri Krupe definivno će zimske pripreme provesti u Ohridu, a put Makdonije krenuće 29. januara, i u Hotelu “Belvedere” boraviće 14 dana, tačnije do 12. februara.

Kao što to i dolikuje ozbiljnim ekipama, rukovodstvo Krupe boravilo je kao prethodnica u Makedoniji gdj se tražio smještaj, a izbor je pao na prelijepi Hotel “Belvedere”.

Uvjerili smo se da ćemo u Ohridu i Hotelu “Belvedere” imati vrhunski smještaj. Naša želja je da spremni dočekamo nastavak šampionata, i sve ćemo uraditi da se iz Makedonije vratimo sa napunjenim baterijama do maksimuma. Povoljna okolnost za nas jeste što će u Ohridu biti veliki broj vrhunskih ekipa i imaćemo slatke muke kada je u pitanju odigravanje prijateljskih utakmica. A njih će svakako biti i to sa rivalima po imenima koji su u ovom trenutku mnogo veći i jači od nas – poručio je Dragomir Ilić, “alfa i omega” Krupe.

Inače Hotel “Belvedere” raspolaze sa 86 dvokrevetnih soba i 5 apartmana, restoranom, salom za seminare, aperitiv barom, antikvarnicom i sopstvenim parkingom.

Svaka soba je opremljena sa klima uređajem, kablovskom televizijom, mini barom, besplatnom internet konekcijom, direktnom telefonskom linijom, kupatilom, balkonom,…

Ohrid spada u najlepše i najpoznatije odmaralište u Makedoniji. Smatra se najatraktivnijim gradom, muzejem na otvorenom i centrom pravoslavne duhovnosti. Ohridsko jezero spada u jedno od najčistijih u Evropi, sa više vrsta flore i faune. Danas je moderan turistički centar, sa velikim brojem ugostiteljskih objekata i najkvelitetnijim smešajem, a poslednju deceniju postao je “meka” za najbolje sportske ekipe iz regiona i Evrope, a među njima biće i premijerligaš iz Krupe na Vrbasu.

Pet prijateljskih utakmica

Krupa će u Ohridu odigrati pet utakmica, a već su poznata imena četiri rivala. To su Pelister iz Bitolja, Mladost Lučani, Spartak Subotica i Javor Ivanjica. Peti rival bi trebao da bude iz Makedonije ili Srbije, odnosno ekipama kojima bi to bila generalna proba pred nastavak šampionata koji u tim državama startuje 18. februara.