Fudbaleri Gubera i Ilićke 01 u meču drugog kola na drugoligaškom istoku  remizirali su 2:2. Ipak, umjesto fudbalera u  centru pažnje bio je glavni sudija Mile Barjaktarević iz Bijeljine!

Ilićka je povela u 26. minuti kada je gol postigao Milenko Bojić. Zatim prva sporna situacija u 32. minutu, u šesnaestercu namjerno igranje rukom štopera Ilićke, ali Barjaktarević samo odmahuje rukom, sledeća situacija dolazi u 44. minuti, ponovo igranje rukom gostiju, ali arbitar iz Bijeljine ne pokazuje na penal. Na kraju prvog dijela igre, žestoko su protestovali igrači Gubera.

U drugom dijelu igre Guber je krenuo na sve ili ništa, najbolja šansa u 48. minuti, odličan udarac Avdića, ali golman Jović brani. U 51. minuti kazna stiže za Guber, Stankić je uposlio iskusnog Stojka Kikića koji pogađa za veliko vodstvo Ilićke od 0:2. Ponovo u 59. minuti sporna situacija u šesnaestercu Ilićke, treći put pogađa u ruku igrača gostiju, ali Barjaktarević odbija da pokaže na bijelu tačku. Domaći su u 67. minuti smanjili rezultat na 1:2, a u tom napadu došlo je do koškanja između igrača oba tima, ali Stojko Kikić je pokazao kakav je čovjek i sportista i spriječio je sukob pojedinih fudbalera oba tima. Guber do kraja utakmice stiže do izjednačenja preko Mustafe Nalića, a to se ispostavio kao konačan rezultat ovog meča.

GUBER – FK ILIĆKA 01 2:2 (0:1)

Strijelci: 0:1 Bojić (26), 0:2 Kikić (51), 1:2 Borić (76), 2:2 Nalić (74). Stadion: “Vidikovac”. Gledalaca: 100. Sudija: Mile Barjaktarević (Bijeljina). Žuti kartoni: Ćirkovic, Smajlović, Jeftić i Janjić (Guber), Bojić, Marković (Ilićka).

Guber: Bogičević, Borić, Ilić (od 90. Merdžić), Skejić (od 57. Nalić), Avdić, Ćirković, Smajlović (od 53. Milošević), Jevtić, Cibralić, Janjić, Jašarević.

Ilićka: Jović, Bojić, Stankić, Bošković, Marković, Šavija (od 82. Krajšumović), Arsić, Marković, Kikić, Mišković,  Lazukić.

Jovanče Dmitršinović