Biti žigolo, pogotovo u Banjaluci nije lako! Već smo imali priču sa jednim koji zadovoljava banjalučke dame svih slojeva, i čija je priča odjeknula poput tajfuna, ali ono pravo tek slijedi……

Banjaluka ima i onog koji zadovoljava muškarce! Takav je život Aška, čovjeka koji živi pod tim nadimkom, a najstarijem zanatom bavi se skoro dvije decenije.

U razgovoru za naš portal Aško (puno ime i prezime poznato redakciji) se dotakao svog neobičnog posla, kako je počeo, i sa kakvim se sve zgodama i nezgodama susreće u njemu.

– Prvo, da objasnim neke stvari. Iako mi je posao da zadovoljavam muškarce, ja nisam peder! Poznaata su moja pravila, dakle ja sam dominantan u vezi, i tako se ponašam tokom svih ovih godina. Kondom je obavezan, bez njega nećemo ni započeti bilo kakav razgovor na tu temu – započinje priču Aško.

Cjena u cijeloj priči je veoma važna.

– Ne bi vjerovali koliko banjalučana prodaje svoje dupe! Cijena je 300 evra. Pa ko voli nek izvoli!

A, klijentela raznovrsna…….

-Uglavnom su to biznismeni, viđeniji ljudi, koji za “obični svijet” vodaju prave kokare, a ovamo traže “kitu da ih opali”. Iskren da budem, nisam nikada odbio mušteriju, ionako se on okrene meni, dupe ko dupe, svako isto– nastavlja zanimljivu priču Aško.

Pitamo ga, ima li među političarima mušterija?

-Nemam, ali nemoje misliti da nema pedera! Oni su malo inteligentniji, dobro čuvaju svoj posao, ali šta mislite zašto imaju stanove po cijeloj Evropi. Beč je stanica za sve, kada čujete da je političar tamo tokom vikenda, znajte da ga odrađuju.

A dogodovština je imao napretek.

-Takav posao, svašta sam vidio, probao. Jedan vlasnik pumpe me unajmio da ga “krešem”, ali zajedno dok on “kreše” svoju ženu! I tako on na njoj, a ja na oboma. Interesantno, da je to sve bila ženina ideja. Radi negdje u Vladi, valjda su tamo moderna shvatanja. Isto tako, “krešem” ja jednog “specijalca” koji je danas visoko kotira u fudbalu. Uleti mu žena, i uhvati nas na “gomili”. “A znala sam da si peder”, reče ona….A zamisli njegove rekacije: “Udri dalje, ko je jebe”….Odrao sam ga brate…Kasnije ga je ostavila…..

A, imaš li ti djevojku?

– Nemam! Mislim imam, ali ne stalnu, a koja bi na ovo pristala? Živim tako, imam sve, ali porodice nemam. Znam samo jedno, kod mene promašaja nije bilo, ni jedan nije ostao trudan, hahahahah.