Minus ne popušta, ali se barem pokazalo sunce u kanjonu Tijesno. Iako je ispod nule bilo i 15 podioka u noći između petka i subote, u popodnevnim časovima kada se igrao prijateljski susret između Krupe i Rudar Prijedora, bilo je mnogo prijatnije, iako još uvijek u minusu.

I sam predio, bajkovita Krupa na Vrbasu u zimskim danima dobila je novu dimenziju, u kojim se prelivaju kontrasti, zime, snijega,  ali i ljepote koju je Bog stvorio, neko kaže na ovom škrtom, a neko opet, na bogatom kraju, omeđenom stijenama i hladnim i plahovitim Vrbasom.

I pogled iz kanjona iz ptičije perspektive pokazuje tu svu ljepotu, gdje stadion FK Krupa kao kakva usamljena oaza prkosi vremenskim (ne)prilikama. Sada će i taj objekat mirovati 15 dana, jer se ekspedicija Krupe seli u toplije krajeve, na Ohridsko jezero u Makedoniju, a onda će ponovo zasijati punim sjajem, već protiv Željezničara u prvom kolu nastavka Premijer lige BiH. Sa tog meča i naš portal sprema nekoliko iznenađenja, u kojima ćete svi uživati, a do tada, uživajte u zimskoj idili, kao što je ona u Krupi na Vrbasu,…