Fudbaleri Željezničar Sport Team već desetak dana marljivo rade pod trenerskom palicom Zorana Ćurguza, a počela su pristizati i prva pojačanja na “Predgrađe”. Prva lasta je Nebojša Babić, dojučerašnji prvotimac Kozare, koji je ranije nastupao za Krupu i Borac. Inače riječ je o odbrambenom fudbaleru, koji je tek napunio 20 godina, a svakako zanimljvost jeste da je nebojša rođeni brat Srđana Babića, zlatnog “orlića” i prvotimca Crvene Zvezde.

Druga lasta na “Predgrađu” jeste Nebojša Gvozdenović, fudbaler sredine terena koji dolazi iz premijerligaša Krupe, a do ljetos je nastupao i za juniore ovog tima.

– Dolaskom Gvozdenovića Babića ciljano smo pojačali konkurenciju, jer ta oba igrača imaju mjesta u startnih 11, što i jeste naš cilj, ako već pored svoje škole moramo dovoditi igrače, onda neka budu pojačanja. Takođe, produžili smo ugovore sa Markovićem i Bosančićem, pa sada sigurno mnogo rasterećenije ulazimo u nastavak priprema – poručio je Radomir Popović, sportski direktor Željezničar Sport Team.