Vladimir Arsić, defanzivac Leotara imao je i više nego uspješnu sezonu u dresu trebinjskog premijerligaša, koji je ostvario konačni cilj, ostanak u bh eliti.

Arsić je bio jedna od glavnih karika tima sa “Polica”, opravdavši tako povjerenje koje je stekao statusom “ol-raund” igrača.

Kakva će dalja sudbina biti ovog 21-ogodišnjeg fudbalera, teško je reći, ali po svemu sudeći male su šanse da ostane u Leotaru.

O kakvom se atleti radi, dovoljno je pogledati jednu fotografiju iz njegove privatne arhive, a da ne znamo o kome je riječ, mogli bi bez ustezanja reći, Apolon!

Inače, Arsić, je dijete Borca, bio je u vizijama čelnika kluba iz Platonove projektovan kao jedan od novih bisera, ali kako to obično bude, nije dobio pravu šansu, i morao se dokazivati zaobilaznim putem. Put ga je vodio preko Gabele i dresa Goška, do Krupe, a sada se skrasio i u Trebinju, gdje je odigrao 25 prvenstvenih mečeva. Na stranici “Transfermarket” procijenjen je na 200.000 evra, a njegova tržišna vrijednost svakim danom je veća.