Borac će na pauzu sa tri velika boda protiv Širokog Brijega. Međutim, mrlju na značajan trijumf bacili su neodgovorni navijači na Istočnoj tribini, jer su prvih 30 minuta meča bacili na stotine, ili hiljade grudvi na pomoćnog arbitra Amela Novalića iz Doboja, koji je ni kriv ni dužan bio kao na streljani! Zašto?

Jasno je da su navijači Borca podijeleni oko slučaja „Boris Raspudić“, ali da li je pravi način odmoći klubu i kazniti ga prekidom, i na kraju gubitkom bodova za zelenim stolom. Puka je sreća da ni jedna od hiljadu grudvi nije pogodila u glavu Novalića, jer tada ne bi bila ispraženjena tribina, već bi bilo odmah 0:3. Da li je to podrška i pomoć Borisu Raspudiću? Nije! Kome god se svidjelo ili ne.

Ovaj portal bio je najveći kritičar Uprave i svega onoga lošega u klubu, što smo uvijek isticali, ali isto tako i hvalili dobre strane, ali i dalje ne možemo se oteti utisku da fudbaleri na terenu nisu zaslužili da im se odmaže!

Isto tako nekoliko desetina (ne)odgovornih navijača kaznila je najmanje 300-400 ljudi koji su kupili karte i došli sa svojim djevojkama, djecom, komšijama da odgledaju utakmicu i pruže podršku Borcu. Kada je uslijedio prekid, svi su pohitali na Zapadnu tribinu, ali ulaska nije bilo. Tako su oni pošteni navijači kažnjeni za „ludovanje“ grupice koja se hvali kako voli Borac! Malo sutra…..

Ti isti koji su po svaku cijenu htjeli da prekinu utakmicu i pored velikog negodovanja običnih navijača da stanu sa paljbom po Novaliću, naravno da nije poslušala, već je rafal i pojačala! Neka pitaju Borisa Raspudića da li su u pravu, dobili bi odgovor da nisu…..

Nije ni “Sjever” se pokazao kao borčev. Valjda pružajući podršku Istoku, napustili su utakmicu na prekidu, ostavljajući svoj tim da slušaju 20-ak “Škripara”. Zar je to ljubav. Ako jeste, daleko bilo….

Borac je u svojoj istoriji gubio mnnoge utakmice na Gradskom stadionu, i to poprilično ubjedljivim rezultatom, ali nikada se nije dogodilo da navijači koji sebe nazivaju „vatrenim“ budu protiv svog kluba.

Na sreću stigla je pauza, zima, treba sjesti i ohladiti glave, i ponovo stati uz Borac, ma ko bio u njemu, jer „sve dok Vrbas Banjalukom teče Borac živjeće“…..

Pogledajte u našim snimcima kakav arsenal grudvi je išao na pomoćnog arbitra Amela Novalića…..