U prvoj pripremnoj utakmici, Radnik je savladao Alfa Modriču sa 4:1. Iako rezultat govori da je to bila ubjedljiva pobjeda, bijeljinski premijerligaš se morao dobro namučiti da bi savladao pulene trenera Darija Purića.

Modrička odbrana je odlično odolijevala tokom cijelog prvog poluvremena, a mreža se zatresla tek u finišu, u 44. minutu, kada je Vušurović savladao golmana Simića.

Novajlija u redovima Radnika, Jelić, povećao je na 2:0, u 55. minutu, da bi Modričani smanjili preko Kuljanina u 66. minutu.

I onda jesenja boljka Modričana, finiš meča je bio poguban. Radnik je u 88. i 89. minuta postigao dva pogotka za konačnih 4:1,

RADNIK – ALFA MODRIČA 4:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Vušurović (44), 2:0 Jelić (55), 2:1 Kuljanin (66), 3:1 Motika (88), 4:1 Karić (89, penal).

Stadion: Jedinstva u Brocu. Sudija Đorđe Manojlović, pomoćnici: Risto Elezović i Nebojša Đurić (svi Bijeljina).

RADNIK: Kozić, Vasić, Filipović, Novaković, Janjić, Popara, Gogić, Lazić, Karić, Huseinbašić, Vušurović. Još su igrali: Hodžić, Jelić, Bakmaz, Milenković, Motika, Zupur, Jović, Šukilović, Ristanović. Trener: Darko Nestorović.

ALFA MODRIČA: Simić, Ninković, Koprivica, Janković, Radić, Pljevaljčić, Prljeta, Božić, Demonjić, Kojić. Još su igrali: Pejić, Simić, Nikić, Guzijan, Kovač, Kuljanin, Čeliković, Vuković, Blagojević, Kostadinović i Radulović. Trener: Dario Purić.