Modričani nastavljaju pobjedonosni niz prema Prvoj ligi RS! Alfa je slavila u Petrovu (1:3),a pobjednik niti jednog trenutka se nije dovodio u pitanje. Lider je bio dominantan i reklo bi se sa pola snage došao je do novog trijumfa.

Tadić je prvi od svoja dva gola postigao u 16. minutu na asistenciju Šuke, kada je rutinski matirao Ćukovića za 0:1. Najljepši tenutak utakmice dogodio se u 50. minutu kada je Tadić iz slobodnog udarca sa 25 metara pogodio rašlje za 0:2. Ozren se na kratko probudio, pa je Vuković iskoristio jednu grešku poslednje linije gostiju i smanjio vodstvo na 1:2. Ipak, da meč ne uđe u dramatičnu završnicu pobrinuo se Siniša Šarkić koji je na asistenciju Tadića potvrdio trijumf Alfa Modriče.

OZREN – ALFA MODRIČA 1:3 (0:1)

Strijelci: 0:1 Tadić (16), 0:2 Tadić (50), 1:2 V. Vuković (73), 1:3 S. Sarkić (86). Stadion: “Lužanjak”. Gledalaca: 100. Sudija: Dragan Todić. Pomoćnici: Darko Vukojević i Aleksandar Šarčević (svi iz Doboja). Delegat: Branislav Oljača (Novi Grad). Kontrolor: Veljko Salamić (Prijedor). Žuti kartoni: Nikić, Katanić, Karajbić, Pupavac (Ozren), Sarkić, Trifković, R. Prljeta, Tadić (Alfa Modriča).

Ozren: Ćuković, Sofrić, Nikić, Katanić, V. Vuković, Karajbić, Bešić, S. Vuković, Đurić, Majstorović, Pupavac.

Alfa Modriča: Đurić, Kojić, S. Sarkić, Buljić, Radić, Šuka (od 60. Dudić), Trifković, Lukić, R. Prljeta, Tadić, Galešić (od 69. Lj. Sarkić)