Nemanja Bamburać završio je svoju odiseju u Alfa Modriči i vratio se kući za Banjaluku. Ravnu Posavinu zamjenio je kanjonom”Tijesno”, tačnije nova destinacija mu je drugoligaš Karanovac.

Ovaj telantovani fudbaler (20) prošao je sve mlađe selekcije banjalučkog Borca, prije nego što je ljetos završio u Modriči, gdje je dobijao priliku, ali na kašikicu. Veća minutaža bila je glavni razlog za promjenom sredine, odlučio se za popularnu “Šljunkaru”.

– Smatram da je trenutno Karanovac za mene najbolja opcija, zato sto je prije svega zdrava sredina, a meni kao mladom igraču nudi ono što mi je trenutno najpotrebnije, a to je igra i sticanje iskustva. U prethodnom periodu iza sebe nisam imao dovoljno minuta igre, a to mi je sada najpotrebnije, zato sam i došao ovdje. Lične ambicije su da odigram polusezonu i predstavim se u najboljem mogućem izdanju, a kao klub ambicije su da se borimo za sami vrh tabele. Moje je da treniram kao do sada i dajem sve od sebe, da imam ciljeve kao mlad igrač, a šta će se desiti, to je stvar sreće, a nju svakako treba zaslužiti – poručio je Nemanja Bamburać.