Tužan li si živote…..Imati pet godina, i boriti se da preživiš, a uz to starati se o i dva bolesna rođaka. Još ni u školu nije krenuo….

Tragična sudbina petogodišnjeg dječaka iz Bijeljine Alekse Bogdanovića,  koji živi u jako lošim uslovima. Majka mu je umrla, otac ga je napustio, jedini oslonac su mu baka i još jedna rodica, ali i njih je bolest potjerala….

Mali Aleksa skuplja staru hartiju i tako prehranjuje porodicu. Ni prvi ni zadnji na ovom nepravednom svijetu, ali njemu je tek pet godina…..

Bar malo da im ublaži teške zimske dane, pojavila se Škola fudbala iz Dvorova, koja je onako na nedjeljenom uranku silno obradovala Aleksu.

Mi smo uz pomoć roditelja i djece škole fudbala sakupili sredstva, odnijeli nešto  odjeće, hrane,hemijskog materijala, igračaka, a imamo namjeru uskoro ponovo da ga posjetimo i obiđemo, jer nažalost malo ko im pomaže. Voli i fudbal, pa vjerujemo da će uskoro i na teren. Nije puno, skromno, ali sigurno da će malom Aleksi i njegovim skrbnicima dobro doći – kaže Dragan Matić, trener u Školi fudbal Proleter iz Dvorova.

Evo adrese i žiro računa za Aleksu Bogdanoviću, pa pojedinci i klubovi izvolite, pomozite koliko možete, učinite dobro djelo…..