U pravoj prvenstvenoj utakmici, bez puno prilika, Omarska je savladala BSK sa 1:0. Susret je bio veoma tvrd, sa mnogo duela na sredini terena i sa vrlo malo prilika.

Odličnu priliku Omarska je imala već u četvrtom minutu. Višić je idealno centrirao, Hrvaćanin je bio sam na petercu, ali nije najbolje zahvatio loptu glavom i promašio je gol gostiju. Još bolju priliku Hrvaćanin je propustio u 28. minutu. Ponovo mu je asistirao Višić, ovaj put po zemlji, Hrvaćanin je bio sam na pet metara, golman je već bio savladan, ali je Hrvaćanin prebacio gol.

Na samom startu drugog poluvremena, Omarska je brzo izvela jedan slobodan udarac na sredini terena. Lopta je došla do najboljeg aktera susreta Aleksandra Višića, koji je ušao u šesenaesterac, topovski šutirao i savladao golmana Vukovića, koji je svojom paradom samo uljepšao gol. Višić je nekoliko trenutaka kasnije napravio još jedan sjajan solo prodor, ali je njegov pokušaj proigravanja u poslednjem momentu zaustavila odbrana BSK-a. Poslije primljenog gola BSK je zaigrao mnogo ofanzivnije, borba se rasplamsala, ali gosti iz Banjaluke nisu uspjevali stvoriti nijednu stopostotnu priliku. Prijetili su uglavnom iz prekida. Jedan pogodak im je poništen zbog prekršaja u napadu, a najuzbudljivija situacija nakon prekida je bila bukvalno u poslednjim sekundama utakmice, nakon jednog centaršuta, stvorila se gužva pred golom Drinića, ali je lopta na kraju završila u gol autu.

Ovom pobjedom Omarska se  vratila na četvrto mjesto sa 18 bodova, tri manje od lidera Željezničara iz Banjaluke, kojem upravo gostuje narednog vikenda u velikom derbiju drugoligaškog Zapada.

OMARSKA -BSK 1:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Višić (47). Stadion: FK Omarska. Gledalaca: 100. Sudija: Velibor Gigović (Gradiška). Pomoćnici: Milan Babić (Laktaši) i Zoran Bosančić (Srbac). Delegat: Ljubodrag Kukavica (Gradiška). Žuti kartoni: N. Nišević, B. Romanić, D. Nišević, Da. Romanić, Hrvaćanin, Rosić, Pađan (Omarska), Lazendić, Banjac (BSK). Crveni karton: Stefan Milojević (BSK) u 90. minutu.

Omarska: Drinić, N. Nišević, Zdjelar, B. Romanić, D. Nišević, Da. Romanić (od 89. Gavranović), De. Romanić, Grahovac, Anđić (od 25. Pađan), Višić, Hrvaćanin (od 82. Rosić).

BSK: Vuković, Radaković, Milić, Bursać, Milojević, Damjanović, Lazendić, Banjac (od 55. Karalić), Dujaković, Mrđan, Memišević.