Odgođena utakmica 10. kola između Leotara i Rudar Prijedora igra se u srijedu s početkom u 14.00 časova na stadionu “Police”. Klubovi ovaj duel dočekuju u potpuno različitim raspoloženjima, “rudari” osokoljeni odličnim igrama, dok Leotar još uvijek vida rane nakon nedavnog poraza kod kuće od Ljubića (0:1), a susret je završio čak sa četiri igrača manje.

Svjestan je toga i šef Stručnog štaba Rudar Prijedora Vule Trivunović, koji opet poziva na oprez.

-Leotar je veliki klub i za nivo BiH, a pogotovo za Republiku Srpsku. Svjesni smo koji kvalitet imaju, pogotovo u ofanzivnom dijelu, i neće nas zavarati sva dešavanja u njihovoj posljednjoj utakmici koju su završili sa četiri crvena kartona. Mi smo u pozitivnom ambijentu, dobrih rezultata, u vrhu smo i na “Police” idemo potpuno rasterećeni. Znamo da je Leotar u kadrovskim problemima, ali ne bavimo se njima već isključivo sobom! Imamo kvalitetnu ekipu, roster, na svakoj poziciji po dva kvalitetna igrača. Poštujemo i te kako Leotar, ali idemo bez pritiska i rasterećeno do pozitivnog rezultata – naglasio je Trivunović.

Utakmicu će voditi bijeljinska trojka na čelu sa Stefanom Maletićem, a pomagaće mu Slobodan Marković i Radmilo Vuković. Delegat susreta je Petar Slagalo (Pale), a kontrolor suđenja Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo).