Rukomenti klub Srbac, zahvaljujući kompaniji Meridian, od ove sezone takmičiće se u novim dresovima.

Regionalni lider u industriji igara na sreću podržao je ovaj sportski kolektiv i to donacijom dvije garniture opreme. Podrška dolazi u pravom trenutku, kada klub slavi svoj značajan jubilej –50 godina postojanja.

Meridian je prepoznao entuzijazam, energiju i posvećenost čelnih ljudi RK Srbac, koji svojim dugogodišnjim radom i strašću prema rukometu podstiču mlade, te vrijedno i predano rade na očuvanju sportskog naslijeđa.

-Vođena principima društvene odgovornosti i podrške razvoju sporta, kompanija Meridian sa zadovoljstvom se odazvala pozivu RK Srbac. Drago nam je što možemo doprinijeti radu kluba koji već pola vijeka gaji sportsku tradiciju i inspiriše generacije rukometaša- kažu u Meridianu.

Vladimir Lazić, predsjednik kluba, zahvalio je kompaniji na vrijednoj donaciji, ističući da će nova sportska oprema dodatno motivisati tim u predstojećim sportskim izazovima.

– U novu sezonu ulazimo sa novim dresovima koji će nam, siguran sam, biti talični. Podrška Meridiana je zaista od velike važnosti, pogotovo jer dolazi u godini kada obilježavamo pola vijeka postojanja – naveo je Lazić.

Meridian nastavlja svoju misiju podrške sportskim kolektivima, kroz brojne donacije i projekte usmjerene na razvoj i podršku sporta.