Naprijed je uhvatio zalet i već je na četvrtoj poziciji na drugoligaškom Zapadu sa 15 bodova, samo tri manje u odnosu na lidera iz Omarske. Savladao je dojučerašnjeg prvoligaša Alfa Modriču (2:1) u igri koja je bila ubjedljivija nego što to rezultat pokazuje. Ponovo je blistao Dragan Domuzin, koji je sa dva pogotka došao već do cifre od sedam golova i ispostavio se kao pravi pogodak uprave Naprijeda kao najveće pojačanje kluba u ljetnjem prelaznom roku.

Od prve minute domaćin je imao terensku inicijativu i stvarao prilike, a do vođstva dolazi u 25. minutu kada je nakon oduzete lopte Vitor Trevisan sjajno asistirao Domuzinu koji u svom golgeterskom maniru prima loptu na prsa i rutinski pogađa mrežu modričana za vođstvo od 1:0. Nakon vođstva Naprijed je nastavio sa napadima i dobrom igrom u kojoj su Radić i Pušić propustili prilike za povećanje vođstva.

U drugom poluvremenu Naprijed ulazi još agresivnije i odmah nakon početka drugog dijela rezultat je 2:0. U 48.minuti nakon prodora Brazilca Rafaela Freitasa po desnoj strani i sjajne asistencije do Domuzina koji rutinski postiže svoj drugi pogodak na utakmici.

U nastavku susreta Naprijed je imao inicijativu i stvorio je još nekoliko prilika koje nisu realizovane, u kojim se najviše sjajnim prodorima isticao Danko Radić koji nije imao sreće da postigne gol. Gosti iz Modriče smanjuju rezultat u 56.minutu golom Kostadinovića kojem je prethodila greška golmana Delića za konačnih 2:1.

NAPRIJED – ALFA MODRIČA 2:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Domuzin (25), 2:0 Domuzin (48), 2:1 Kostadinović (56). Stadion: FK Naprijed. Gledalaca: 100. Sudija: Vitomir Šerbula (Gradiška). Pomoćnici: Danko Butulija (Banjaluka) i Vladana Barać (Gradiška). Delegat: Davor Šandara (Gradiška). Kontrolor: Miran Kolar (Prijedor). Žuti kartoni: Žulio Rafael, Gajić, Pušić (Naprijed).

Naprijed: Delić, Žulio Rafael (od 90. Cvijanović), Đurđić, Radić, Vitor Henrike (od 90. Bojinović), Domuzin (od 80. Diljević), Radoja, Šupić, Pušić (od 70. Kotaro), Gajić, Trninić.

Alfa Modriča: Krnetić, Veleinović, Gerić, Jolović, Mišanović, Kostadinović, Prljeta, Okolić, Trifković, Limić, Ilić.