Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da Boris Ostojić više neće nositi dres Laktaša! Iako je produžo Ugovor, bio kapiten tima, došlo je do razlaza, koji je iznenadio sve, pa i beskompromisnog štopera.

-Iznenadila me ta vijest. Bez obzira na razloge, koje sada nećemo spominjati, rastanak je bio korektan. Upravi i saigračima želim mnogo sreće u novoj sezoni, da ostvare sve zacrtane ciljeve i da u laktašima konačno gledamo premijerligaški fudbal – priča Ostojić, i vidi se da mu nije lako.

Četiri godine bio je stub odbrane, kapiten, dijelio i dobro i loše u svlačionici Laktaša.

-Bilo je prelijepih momenata. Od superiornog ulaska u Prvu ligu, potom finala Kupa Republike Srpske, pa one povratničke prve sezone kada smo bili hit Prvenstva. Tada je drugarstvo bila zaista pravo, atmosfera odlična, a pratili su nas i navijači na tom putu – istakao je Ostojić.

Borisa mnogi znaju iz Željezničar Sport team, potom i Kozare, prije nego što je postao nezmajenljiv šraf u odbrani Laktaša. Sada slijedi nova stranica u karijeri.

-Koliko sutra znaće se ime novog kluba. I to pokazuje da nisam za staro gvožđe. Jeste bilo sve iznenada, ali svjestan sam da je to tako u fudbalu. Potpuno sam posvećen novim izazovima, imam 26 godina, i vjerujem da mogu još puno toga dati u sezonama pred nama – naglasio je Ostojić.