U Gomjenici pored Prijedora na terenu sa vještačkom travom zanimljiv fudbalski susret.

Domaćin Ljubija, član Područne lige Prijedor, u prijateljskom meču savladao je NK Valdebek iz Pule (2:1), tim koji se takmiči u Drugoj županijskoj lige Istre.

Strijelci za domaćina bili su Milan Marinović i Goran Kugić, dok je za goste iz Pule pogodio Manuel Karić.

– Jedan od inicijatora ovog susreta i trodnvnog druženja je Boris Gajić, nekadašnji fudbaler Ljubije, koji danas živi u Puli i igra za Valdebek. Gosti iz Istre će se upoznati sa našim krajem, organizovan je obilazak grada, kao i posjeta Nacionalnom parku Kozaru. Već sada je dogovorn i revanš u Puli, tamo na proljeće ili početak ljeta – istakao je Mladen Ličina, sekretar FK Ljubija.

Nema sumnje da je na ovaj način sklopljenojoš jedno fudbalsko prijateljstvo, i da pokidane veze zbog tragičnih događaja na ovim prostorima polako padaju u zaborav, a da život ima prednost u odnosu na sve ostalo. Tako i treba da bude….

FK Ljubija: Šumić, Eremić, M. Babić, De. Bilbija, Knežević, Gajić, Kugić, D. Babić, Brdar, Dr. Bilbija, Radić. Još su igrali: Marinović, D. Grbić, M. Grbić, Malbaša, Hasanagić.

NK Valdebek: Kufčić, Bastijančić, Tasovac, Cerin, Milohanić, Gajić, Budija, Karić, Rusev, Matić, Milošević. Još su igrali: Ivković, Stjepanović.