Fudbaleri Mladost napravili su iznenađenje u meču 11. kola na regionalnom Zapadu, pošto su kao gosti savladali Budućnost u Šargovcu (0:2).

Junak susreta bio je napadač Kotorvarošana Mehmed Jusić koji je dva puta zatresao mrežu Uletilovića, prvi put, u 19. minutu, a za konačan rezultat u 67. minutu, i to na veoma efektan način.

Domaćin je šansu da se vrati u utakmicu propustio u 40. minutu. kada je penal Zdjelaru odbranio Tepić, i tada se već moglo pretpostaviti da će tri boda otići za Kotor Varoš.

Ovim trijumfom Mladost je skočila na tabeli, sada imaju 15 bodova, i nalaze se na devetoj poziciji, dok je Mladost ostala na 18 bodova, i nalaze se trenutno na šestom mjestu.

BUDUĆNOST – MLADOST (KV) 0:2 (0:1)

Strijelci: 0:1 M. Jusić (19), 0:2 M. Jusić (67). Stadion: FK Budućnost. Gledalaca: 50. Sudija: Stefan Žujić (Srbac). Pomoćnici: Bojan Tomić i Vladana Barać (oboje iz Gradiške). Delegat: Dragan Gužvić (Srbac). Žuti kartoni: Špirić, Đukić (Budućnost), Glamočak (Mladost).

Budućnost: Uletilović, Vujinović, Jokić, Komarica (od 67. Perić), Zdjelar, Knežević (od 67. Međo), Đukić, Poparić (od 67. Milinković), Grbić, Špirić, Miladinović.

Mladost (KV): Tepić, E. Jusić, Kršić, Trifković, Hadžiselimović, Mikanović, Bašić, Savić, M. Jusić, Lišančić, Glamočak.