Radnik, Bijeljina i Semberija zaslužuju premijerligaša. U ovom slučaju PRAVDA je pobijedila, poručio je za naš portal Vlado Jagodić, šef Stručnog štaba bijeljinskg premijerligaša, po saznanju da je drugostepena Komisija za licenciranje FSBiH eliminisala Mladost iz Doboja kod Kaknja iz Premijer lige BiH, odškrinuvši tako vrata Radniku da ostane u eliti.

– Radnik je odigrao najpoštenije od svih. Masakrirano smo u susretu sa Slobodom, a ta utakmica trebala nam je donijeti mir. Naravno da bi volio da sam na zelenom terenu sa ekipom ostvario opstanak, ali vjerujete, i ovako je slatko, jer znam da smo to mjesto zaslužili, i više od toga – naglasio je Jagodić.

Saradnja sa Radnikom, sa današnjim danom je završena, ali postoje realne šanse da se ista i nastavi.

– Dogovor je bio da pričamo, ako ostanemo u ligi. Evo tu smo, i siguran sam da će u narednih nekoliko dana biti jasna situacija, i zbog Radnika, a i zbog mene. Plan priprema, kao i igrački kadar su tu, ako nastavljamo saradnju. Ako ne, opet dobro, treba tom novom čovjeku dati vremena i prostora, jer priprema počinju već za dvije nedjelje – istakao je Jagodić.

Kako god bilo, Jagdić može upisati još jednu uspješnu recku u svojoj uspješnoj trenerskoj karijeri, jer opstanak je tu. Put, manje važan i vrlo brzo zaboravljen, a cilj na kraju ostvaren. Zbog toga je i došao u Bijeljinu….