Dva vezana poraza fudbalera Karanovca ostala su iza njih! U okviru 13. kola na drugoligaškom Zapadu tim sa “Šljunkare” slavio na na “Radolinki” i svoj im ponovo vratio u igru za vrh.

Trenutak odluke dogodio se u 31. minutu. Bila je to odlična polukontra gostiju. Tomičić je dodao do Grujića koji  dugom loptom na drugoj stativi pogađa Miloševića, a ovaj u stilu najboljih špiceva prima loptu na prsa i punom nogom je  salje pod prečku za 0:1. Bio je to 15. gol Siniše Miloševića ove jeseni koji igra u životnoj formi….
I u nastavku meča Karanovac je bio bolji i konkretniji, ali Proleter je na golu imao raspoloženog Matovića koji je u nekoliko navrata bravoruznim intervencijama spasio svoj tim težeg poraza.
Karanovac je ovm trijumfom ostao na trećoj poziciji sa 27 bodova, četiri manje od lidera iz Žeravice, a Proleter je 10. sa 16 bodova na svom kontu.
PROLETER – KARANOVAC 0:1 (0:1)

Strijelac: 0:1 Milošević (31). Stadion: “Radolinka”. Gledalaca: 100. Sudija: Aleksandar Railić (Derventa). Pomoćnici: Marko Maksimović i Ljubiša Lukić (oba iz Modriče). Delegat: Goran Balaban (Banjaluka). Kontrolor: Željko Marić (Doboj). Žuti karton: Matović (Proleter). 

Proleter: Matović, Đukarić, Hodžić (od 46. Maksimović), Cocić (od 75. Josipović), Marković, Popović, Subić, Lemez, Gavrić, Jelić (od 72. Đekanović), Tatić. 

Karanovac: Bijelić, Bojanić, Milošević, Tomičić, Aleksić, Babić (od 84. Radovanović), Milosavljević, Grujić (od 89. Ševarika), Banović, Đukarić (od 69. Dubravac), Šteković.