Premijerni meč 25. kola na Regionalnom Zapadu ponudio je i veliki derbi u Šipovu. Zbog Đurđevdanske Slave, klubovi su se dogovorili da se susret odigra u ranom jutarnjem terminu, ali dobrog fudbala i uzbuđenja nije nedostajalo! Gorica je na kraju slavila 3:2 i napravila veliki korak ka šampionskoj tituli, ali treba biti pošten i reći i da je tim iz Kostajnice pružio dobru partiju, i da je iz ovog meča odnio bod, ne bi bilo nezasluženo….

Već u 10. minutu hendikep za goste, jer se prilikom jedne intervencije povredio golman Zoran Mijić, koji je mora van igre, a zamjenio ga je fudbaler Majkić.

Ali to nije omelo Partizan, već u sledećem napadu bilo je 0:1, pogodio je Benjamin Delismajlović! Gorica je atakovala do kraja poluvremena, ali tek u sudijskoj nadoknadi Mešić koristi priliku i poravnava za 1:1.

Zašto je nabolji igrač lige Stanko Malinović je pokazao u 50. minutu, kada je je svoj tim doveo u vodstvo od 2:1. Ipak, gosti se ne predaju, Delismajlović je u 63. minutu umiorio publiku u Šipovu, novo izjednačenje. Ipak, u finišu meča pogodak Kljajića za veliko slavlje domaćih igrača i navijača. Gorica je još jednom pokazala da ima ekipu za sami vrh…..

GORICA – PARTIZAN 3:2 (1:1)

Strijelci: 0:1 B. Delismajlović (12), 1:1 Mešić (45), 2:1 Malinović (50), 2:2 B. Delismajlović (63), 3:2 Kljajić (81). Stadion: FK Gorica. Gledalaca: 150. Sudija: Milan Simić (Krupa na Vrbasu). Pomoćnici: Slaven Jelić (Teslić) i Aleksandar Milaković (Banjaluka). Delegat: Aleksandar Gojić (Banjaluka). Žuti kartoni: Mitrić (Gorica), A. Delismajlović, R. Kovačević, B. Delismajlović, Grbić.

Gorica: Ilić, Jović (od 81. Ćurko), Šumar, Mitrić, Kljajić, Perković (od 73. Ivić), Gajanović, Mešić, Marić, Malinović, Ružičić (od 62. Cumbo).

Partizan: Mijić (od 10. Majkić), Grublješić, Zgonjanin, Grbić, Zdjelar, B. Delismajlović, Z. Kovačević, S. Kovačević, A. Delismajlović, Graonić, Zec.