Kontrolni duel prvoligaša iz Republike Srpske i Federacije BiH otišao je na stranu tima iz Bihaća! Željezničar Sport Tem – Jedinstvo 0:1. Trenutak odluke dogodio se u 40. minutu kada je tamnoputi Serignjo Modou pobjegao odbrni tima iz Banjaluke i pogodio mrežu Avdukića za ispostaviće se konačnih 0:1.

Domaćin je imao nekoliko povoljnih prilika, ali napadači s „Predgrađa“ nisu imali svoj dan pa je mreža Đurića ostala netaknuta.

Želji je ovo bila druga kontrolna utakmica, u prvoj su savladali Metalege (2:1),a sledeći rival je Rudar Prijedor, a ovaj meč na rasporedu je sledeće subote, 17. februara.

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM – JEDINSTVO BIHAĆ 0:1 (0:1)

Strijelac: 0:1 Modou (40). Stadion: „Predgađe“. Gledalaca: 50. Sudija: Mišo Mačkić (Banjaluka).

Željezničar Sport Team: Avdukić, Čolić, Ostojić, Šaula, Malić, Bilal, Bosančić, Ružičić, Jokanović, Kuzmanović, Marković. Još su igrali: Kalabić, Jovandić, Kuprešak, Ćetković, Teodorović, Knežević, Marjanović, Tadić.

Jedinstvo (B): Đurić, Remić, Jazvin, Šehić, Petrović, Radosavljević, Abdihodžić, Mujagić, Hodžić, Nuspahić, Modou. Još su igrali: Alijagić, Bećirević, Omanović, Demirović, Ibrhimpašić, Nuhanović, Dizdarić, Ćirić, Kadirić.