Željezničar Sport Team igraće svoje utakmice u Prvoj ligi RS ovog proljeća na svom “Predgrađu”. Ovo su istakli iz banjalučkog prvoligaša, jer u toku je rekonstrukcija stadiona pored željezničke stanice, a prema riječima sekretara Krste Golijanina, sve bi trebalo biti gotovo do 10. marta, kada u Banjaluci gostuje zvornička Drina.

     

-Startovala je adpaptacija svlačionica, prostorije za službena lica, sale za masažu, te kupatila u sklopu svlačionica. Pored toga postaviće se još dvije montažne tribine, pa će kapacitet umjesto sadašnjih 200, biti povećan na 1.000 sjedećih mjesta. Sigurno da je ovo samo početak, jer u planu je i poslovna zgrada sa tribinom, ali sada je najvažnije da tehnički ispunimo uslove i dobijemo licencu za igranje na svom stadionu. Sigurno je da bi to puno značilo i ovoj mladoj ekipi, koja bi na “Predgrađu” imala i podršku kakvu zaslužuje – riječi su Krste Golijanina.

Fudbaleri Željezničar Sport Team sa pripremama su startovali prije 15-ak dana, a prvu kontrolnu utakmicu odigraće u sobotu kada im je rival Metalege iz Jajca.