Fudbaleri Krupe poraženi su od Željezničara u prvoj kontrolnoj utakmici odigranoj na Kupresu sa minimalnih 1:0. Trener Slobodan Starčević izveo je dvije različite postave po 45 minuta, a u nastavku susreta čak još nekoliko njih, koji su pokazali da se može računati na njih u budućnosti. Trenutak odluke dogodio se u 10. minutu kada je Zajko Zeba iznudio kazneni udarac, a strijelac sa 11 metara bio je Ivan Lendrić. Mora se naglasiti da je Krupa tokom svih 90 minuta u najmanju ruku bila ravnopravan rival plavima s “Grbavice”.

– U ovakvim utakmicama ne treba ganjati rezultat, ali moram biti zadovoljan viđenim. Imamo nekoliko igrača na probi i mislim da smo pogodili sa tim momcima, ali svakako da je još posla pred njima, ali i nama. Idemo dalje, ovo je tek jedna stepenica pred ono što želimo,  a to je Krupa koju će vi respektovati u sezoni pred nama – poručio je Slobodan Starčević, Šef Stručnog štaba premijerligaša iz Krupe na Vrbasu.

Krupa: Kutić, Vuković, Jašarević, Aleksić, Vukotić, Savić, Milutinović, Barić, Milanović, Ljubenović, Koljić. Još su igrali: Fejzić, Palić, Maksimović, Guskić, Makitan, Vidović, Anđelić, Dabić, Handžić, Marjanović, Zukić, Ilić, Gvozdenović, Domuzin, Mrđa, Ninković.

 

Narednu utakmicu fudbaleri Krupe igraju ponovo sa velikanom bh fudbala, ovaj put sa Sarajevom, a taj susret na programu je u petak, a igra se u Travniku.