Ekspedicija Radnika otputovala je u tursko ljetovalište Antaliju, gdje će se sprovesti drugi dio priprema i tamo će ostati do 12 februara. Bijeljinski premijerligaš biće smiješten u hotelu “Kremlj Palas”.

Tamo će biti odigrane i četiri pripremne utakmice a protivnici će biti: Ruski Arsenal, Mađarski Savoksom, Zarija iz Moskve i Karpati iz Ukrajine.

Na put su krenuli sledeći igrači: Lučić, Oštraković, Hadžić, Zeljković, Krsmanović, Ostojić, Franić, Kojić, Bajić, Šerbečić, Beširović, Stojanović, Arnautović, Janković, Đurić, Kitanović, Žovanović, Peco, Okić, Vasić, Motika, Bradonjić, Obradović, Ademovoć, Filipović.
Srećković je zbog povrede ostao kod kuće. Ekipu su ranije napustili Glišić koji je otišao u Zvijezdu iz Gradačca, A. Beširović u Budućnost iz Banovića, a Barjakterević  će otići negdJe na pozajmicu.
Zahvalnost Upravi koja je omogućila da dio priprema provedemo u Antaliji. Obećali smo da ćemo raditi krajnje profesionalno i da ćemo spremni dočekati nastavak proljetne serije koja treba da bude takođe uspješna i da ostvarimo sve zacrtane planove – rekao je pomoćni trener Jovo Borković.
Mijodrag Jakovljević