Iako su brojni mediji objavili da je Branislav Krunić smjenjen sa mjesta trenera Leotara, i da je na njegovo mjesto došao Miodrag Bodiroga, od toga neće biti ništa! Probni balon je pušten, uspio je animirati javnost i vidjeti ko je na strani Lea…

Kako je bilo objavljeno, Leotar bi praktično išao na svjesnu obmanu Saveza, jer bi tim vodilo nestručno lice, koje ne posjeduje odgovarajuću licencu. Uz to Bodiroga koji je trebalo da bude imenovan trenutno je šef omladinske škole u kojoj su mlađe kategorije Leotara kanta za nabijanje.

Svjesni činjenice da bi smjena Leotarove fudbalske legende sa pozicije glavnog trenera dodatno poljuljala ekipu navijači i prijatelji kluba digli su glas protiv Krunićeve smjene.

Istina je da u klubi i oko njega postoje ljudi kojima je Krunić smetao zbog toga što je imao svoj stav, za razliku od onih koji su prihvatali tuđe, čak i kad su bili na štetu Leotara.

Podsjećamo, da je pod vodstvom Krunića Leotar ostvario prvu pobjedu u istoriji kluba na “Koševu”. Isto tako susreo se sa brojnim problemima, od kasnog starta priprema, pa sve do oskudnog igračkog kadra, koji je sklapao u hodu. Rezultatski, u igri je za opstankom, koji je jedini cilj kluba u ovoj sezoni, pa mu podrška i te kako znači…..