Ceca Ražnatović je sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom došla u srijedu na Novo groblje kako bi obilježila 20 godina od smrti Željka Ražnatovića Arkana.

Folk zvezda je donela cvijeće i zapalila svijeće, dok je Veljko nosio korpu sa hranom, koju je podijelio za pokoj duše svog oca. Poslije opela, sveštenik je zamolio sve da otpevaju Očenaš. Anastasija nije mogla da obuzda emocije, pa si joj suze lile niz lice. Ceca je rekla da sjećanje na pokojnog supruga nimalo nije izbledilo.

– Željko je tu, i dalje je sa nama, on je prosto dio naše porodice i naravno da ću ga uvijek pominjati. On i danas u mom srcu ima posebno mjesto. Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi. Željko je meni bio centar svijeta i sve na ovoj planeti. To je rana koja nikad ne zarasta i svaki pomen na njega vraća me na trenutak kada smo bili zajedno – kazala je Ražnatovićeva i poslije dubokog uzdaha nastavila:

– Sada znam da tad nisam ni bila svjesna koliko sam srećna. Suze u mom slučaju ne mogu da izliječe duboke rane koje su ostale na mom srcu. Koliko je bila velika ta ljubav, toliko je poslije nje ostala ogromna tuga – istkla je naljepša udovica Balkana.