I Borac, odnosno Banjaluka imaju svog Kazanovu!

Sandra Afrika važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na javnoj sceni. Svi su dobro upoznati s njezinim izgledom i koliko je zapravo privlačna muškom polu, a sreću da osvoji njezino srce imao je fudbaler Aleksandar Volkov, koji od ove jeseni nosi “crveno-plavi” dres….

Kakav ulov! Sandra Afrika progovorila o vezi s fudbalerom iz Premijer lige BiH
 Veza ovog para traje već godinama, doduše s prekidima, a sve detalje o njihovom odnosu pjevačica je otkrila medijima u Srbiji.

Iako se mnogi pitaju kako se fudbaler nosi s činjenicom da Sandru odmjeravaju gotovo svi muškarci, čini se da ni njoj nije lako, štaviše puno više je ljubomornija u vezi.

– Raskidamo, mirimo se. Ja sam djevojka koja neke stvari ne može da toleriše. Čovječe, mnogo riba oko njega, ja to ne mogu da podnesem. To što imam hoću da bude samo moje. Jedanaest godina sam bila u vezi i nisam imala tih problema. Nisam od onih koje će da sjede kući i da govore kako me ne zanima gdje je i sa kim. Tu su uvijek neke poruke, smaraju, a on kao i svako muško, odgovara. Svaka poruka me zaboljela. Po meni, trebalo je da iskulira ako je već sa mnom – rekla je Sandra.

Volkova smatraju velikim zavodnikom, njegov ljubavni život često je završavao na naslovnicama tabloida, ali njega to i ne dotiče previše.

– Čovjek koji je izgrađen, koji ima svoju ličnost koji zna koliko vrijedi, ne mogu da ga mnogo dotaknu te priče. Eventualno, prijatelji ili porodica pročitaju i pitaju, pa to može da zasmeta. Iskren da budem, ne interesuje me šta misle o meni oni koji me ne poznaju. Bitno je da ljudi koji su oko mene da znaju moje kvalitete kao čovjeka i da znaju da fudbal nije sve o čemu mogu da pričaju sa mnom –kaže Vladimir.

Prije nego što je došao na banjalučki Gradski stadion Volkov je  igrao za Rad, Radnički, Partizan, OFK Beograd, Šerif, Mehelen, Leh, Ermis Aradipou…