Fudbaleri Zvijezde 09 u revanš meču polufinala Kupa BiH protiv Krupe nastupiće u kombinovanom sastavu, a priliku će dobiti i nekoliko juniora. Zbog činjenice da će revanš samo biti formalnost stručni štab tima iz Etno sela “Stanišići” poštediće gotovo kompletnu prvu postavu nepotrebnog umora od puta, a ovaj meč će mlađim igračima poslužiti za sticanje dragocijenog iskustva. Golman Nikola Lakić ističe da njegov tim bez obzira na rezultat prvog meča u revanšu želi da pokaže da nije zalutao među četiri najbolje ekipe Kupa BiH.

– Rezultat prvog meča ne daje nam neku veliku nadu da ćemo napraviti čudo zbog čega će na revanš putovati kombinovani sastav. Priliku da zaigraju dobiće igrači koji su imali manju minutažu, kao i nekoliko juniora za koje će ovo biti ogromno iskustvo. To ne znači da nećemo učiniti sve kako bi odigrali kvalitetan meč i publici u kanjonu Vrbasa se predstavili na najbolji mogući način. U prvom susretu po svemu prikazanom rezultat je bio previsok, pa sada želimo da popravimo utisak. Za nas je prvenstvo prioritet, a zbog ritma srijeda-subota vidljiv je umor na igračima, koji podnose glavni teret, pa će oni preskočiti susret sa Krupom kako bi što spremniji dočekali početak plej-ofa – rekao je Lakić.

Šef stručnog štaba Miodrag Pantelić očekuje da njegov tim u revanšu odigra puno bolje nego u prvom susretu kada su doživjeli ubjedljiv poraz.

– U prvi susret smo ušli sa puno respekta prema protivniku, koji je to znao da iskoristi. Nadam se da ćemo u revanšu odigrati puno bolje bez obzira što igramo sa kombinovanim sastavom. Bilo bi lijepo kada bi ostali neporaženi u revanšu, jer bi to puno značilo našim mladim igračima koji će dobiti šansu. Motiva bez obzira na rezultat neće nedostajati i sigurno je da će publika vidjeti kvalitetnu fudbalsku predstavu – zaključio je Pantelić.