U okviru 14.  kola Zvijezda 09 je možda u najvažnijoj utakmici sezone ostvarila planiranu pobijedu nad GOŠK-om iz Gabele rezultatom 1:0 i tako im prepustila  poslednju poziciju na tabeli.

Trener Darko Nestorović je to i najavljivao i pokazao se kao dobar prognozer. Na samom početku gosti su dobro otvorili utakmicu, ali su Aletić i Kulović pogodili samo okvir gola.

U 18 minutu lijepa akcija domaćih i Govedarica pogađa mrežu Kozića za vođstvo od 1:0  što će se ispostaviti na kraju i kao konačan rezultat.
U drugom dijelu bilo je još nekoliko prilika na obje strane ali su napadači zatajili.
ZVIJEZDA 09-GOŠK 1:0 (1:0)
Strijelac: 1:0 Govedarica (18). Stadion: u Ugljeviku. Gledalaca: 200. Sudija: Zoran Grbić (Prijedor). Pomoćnici: Goran Dujak (Odžak) i Radislav Kačavenda (Gradiška). Delegat:  Samir Čupina (Sarajevo). Kontrolor: Rusmir Mrković (Sarajevo). Žuti kartoni: Filipović, Husić (Zvijezda 09), Ereiz,Hasanović, Đajić, Vego, Zolj (GOŠK).
Zvijezda 09: Erić, Husić, Brkić, Filipović, Osmanagić, Vojinović, Predragović, Babić, Ćulum (od 72. Zekanović), Memović, Govedarica ( od 49. Huseinbašić). 
GOŠK: Kozić, Komarko, Ereiz ( od 63. Ramić), Aletić, Kulović, Đajić, Raguž (od 63. Čolić), Vego, Hajdarević, Hasanović, Kovačić (od 81. Zolj).
                                                                      Mijodrag Jakovljević