Omladinska škola OFK Sport team, odnosno Željezničar Sport team iznjedrila je još tri reprezentativca, i to ne bilo kakva, već selekcije Srbije!

Na poslednjem okupljanju mladih “orlića” u Staroj Pazovi, u bazi reprezentacije Srbije bili su i banjalučani Marko Radić (2004), te braća Popović, Aleksa i Sergej (2006)!

Ne treba podsjećati da je iz Željine škole kapiten kadetske reprezentacije bio Jovan Vladimir Pavlović, a još nekoliko klinaca nastupalo je za Srbiju, među njima i supertalentovani golman Nikola Ćetković, koji je danas kapiten kadetske reprezentacije BiH.

Očigledno da su na “Predgrađu” krenuli dužim i mukotrpnijim putem, ali jedinim ispravnim, stvaranjem fudbalera iz vlastitih redova. Prvi rezultati su već i te kako vidljivi, seniori su obezbjedili plasman u Ligu šest Prve lige RS, juniori su na pragu Omladinske Premijer lige BiH, a i sve ostale selekcije su u vrhu svojih taimičenja. A, stalno dolaze neki novi klinci….na Vrhu piramide u svojim godištima su Marko Radić, i braća Popović, Aleksa i Sergej, a iza njih cijela plejada……..