Generacijo gdje ste bili taj dan? Jedino se Abas Arslanagić oglasio!

Više vam Borac nije potreban. Sve vam je Grad i Borac dao, a sada kada ste potrebni Borcu čutite kao p(.)čke. Zaboravili ste na Klub, ali niste na Miru Bjelića i kada se moje ime pomene stoji vam kost u grlu.

Ništa neobično za vas, ali moram da vas podsjetim na taj dan u Banjaluci.

Tadašnji predsjednik Borca Mr.Nedeljko Pehar svojim autoritetom je obezbjedio (25.000,00 USD) u Gradu da učestvujemo na licitaciji za dobijanje domačinstva Finala klupskih rukometnih šampiona u Banjaluci. Na toj licitaciji, društvo u Baselu mi je pravio dr. Nebojša Popović. Dobili smo domaćinstvo u iznosu od 16.000,00 USD  tj. više smo od Federicije ponudili za 2.600,00 USD.

Uz to prihvatili smo da se na taj dan (11. april) izvlaće grupe za Olimpijske igre u Montrealu. To izvlačenje su pratile sve TV stanice širom Svijeta. Taj dan Banjaluka je bila centar sportskih zbivanja u Svijetu.

Po povratku iz Basela, pred mojom zgradom sreo me ključni igrač u Borcu (……. …….) i odmah mi je dodjelio epitet u stilu:“ Budalo šta uradi u Baselu, bolje da si nam podjelio premije, jer ćemo svakako pobijediti“. Moj odgovor je bio :“Jedi govna“.

Samo zahvaljujući, na toj utakmici, raspoloženom Zdravku Rađenoviću (6-šest  golova) i sjajnim odbranama Abasa Arslanagića, došli smo  do trofeja Prvaka Evrope. Pomenuti ključni igrač u Borcu odigrao je solidno sa dva (2) postignuta gola. Vjerovatno da je tokom utakmice jebavao meni majku i razmišljao samo o tome koji sam iznos izlicitirao u Baselu, umjesto da premiramo igrače. Zaista nisam mislio da sada  ovo, po mom dolasku iz Basela, spomenem.

Inače ja sam veliko zlopamtilo, pogotovo kada se priča o Borcu, a znam pravo stanje. Sramota najveća da ni na svom sajtu  ovo nisu stavili ni pomenuli. Očekivao sam od svojih suigrača da će nešta u vezi  ovoga reagovati, kao i od uprave Kluba, ali prevario sam se; zato je ovakva  bila moja reakcija.

Jasno mi je da dok Borac vodi Minhauzen-Vladimir Branković, Borac će se ugasiti što mnogima u Gradu odgovara-mislim na klubove.

ZAR I TI SINE GOLIĆU!

 Šta uradi RS BiH-u. Odnio si dresove na turnir kadeta u Grčku, a juniorska reprezentacija nema sada dresova, jer sutra u Bugojnu igra na Katarskom turniru. Iz Saveza BiH boga mole da danas do 12 časova stignete kući i da se dresovi operu, da bi sutra mogla reprezentacija nastupiti u Bugojnu. Još ih hvata strah da neko ne zadrži dres za sebe. Tako rade u RS BiH Smail-Aga i janjičar Zdravko Miličević.Dokle ćete harati Savezom i dokle traje vaša javna ostavka- kako vas nije stid. Tragedija je da klinci igraju u dresovima  A selekcije i da čekaju prljave i znojave dresove da bi ih obukli, a kad zavše utakmicu, ponovo te iste dresove u gepek i šalji ih nekom drugom na upotrebu. To je istina o RSBiH.

ALEKSANDAR MILJUŠ

Jadan je rukomet u BiH. Miljušev klub Prijedor ispao je iz Premijer lige BiH i sada pomenuti traži da se poštuju pravila, kako bi Prijedor ostao. Ko je kriv za ovakvo stanje u rukometu BiH.

Ti si najveći krivac i Janjičar Zdravko Miličević. Miličević ti je dao da haraš u RS RS, da bi on harao u RS BiH sa Smail-Agom. Ubili ste rukomet u BiH sa svojim kriminalnim radnjama.

Šteta što nisam mlađi, inače bi robijali još uvijek.

Tuži me Aco!