U banjalučkom premijerligašu ne sjede skrštenih ruku. U klub su dovedena dva iskusna igrača, Srđan Vujaklija i Denis Čomor. takođe, raskunita je saradnja sa Bojanom Batarom, dok je dvojac Milan Šikanjić i Djudoni Gbakle pozajmljen prvoligašu Rudar Prijedoru. 

Iskusni napadač Srđan Vujaklija potpisao je ugovor od godinu dana za FK Borac BanjaLuka. Nakon isteka ugovora sa Proleterom, postignut je dogovor i potpisivanje ugovora za banjalučkog premijerligaša.

Vujaklija je igrač koga odlikuju brzina i dobra realizacija. U karijeri je igrao u UAE-u, Južnoj Koreji i Kazahstanu. U Srbiji je osim Crvene zvezde igrao za Borac Čačak, Hajduk Kulu, Banat, Spartak i Novi Sad.

Dvadesetdevetogodišnji Denis Čomor proteklu sezonu je proveo u Tuzla Cityju, a sa banjalučkim premijerligašem potpisao je ugovor do ljeta 2020. godine, uz mogućnost produžetka za još godinu dana.

Čomor je ponikao u ekipi Sarajeva za koju je igrao do ljeta 2013. godine. Nakon odlaska s Koševa ovaj bočni igrač igrao je još za Slaviju, Olimpik, Krupu i Mladost.