Iako ima 47 godina Slađana Delibašić izgleda kao avion! Nikada bolje, izazovnije, seksiplnije….

Slijede joj nastupi u Republici Srpskoj i BiH. Već 13. oktobra (petak) vidjećemo je u Banjaluci u K4, dan kasnije (subota, 14. oktobra) Slađa će nastupiti u pivnici “Kod Lazara” u Kneževu, a sedam kasnije (21. oktobra, subota) očekuje je nastup u klubu “Dalas” u Novom Travniku.

Nisam odavno nastupila u ovim krajevima. Vjerujem da će publika uživati, biće tu svega, dobre muzike, plesa, iznenađenja. Biće vruće svima, jer ritam tjera adrenalin visoko, visoko – ostala je zagonetna Slađa.

Ponuda pića biće sa potpuno istim cjenovnikom kao i običnim danom, pa nema sumnje da će se tražiti sto više da se nađe što bolja pozicija za provod i piće…

A, Slađana Delibašić ima još nekih novina, kada je u pitanju ova plesačica i pjevačica….

– Otvorila sam vrtić za djecu u Begradu. Ostvarila sam davnu želju, okrećem se još jednom poslu u kojem ću dati sebe, uostalom kao u svemu što radim. U priipremi je i novi album, na kojem će se naći nekoliko novih pjesama, ali i kompilacija starih hitova. Publiku treba iznenaditi sa dobrim, a ovo bi trebalo biti i više nego dobro – poručila je Slađa, koju smo za kraj pitali da nam otkrije tajnu dobrog izgleda:

– Hahahaha, što više ritma, manje sikiracije, i naravno majka priroda. Ili jesi ili nisi “Slađa” – zaključila je Slađana Delibašić, žena za kojom se okreće i muško i žensko….