Nakon gotovo mjesec dana fudbaleri Borca vraćaju se na Gradski stadion. Iza izabranika Darka Vojvodića je serija od tri gostujuće utakmice koja je okončana maksimalnim učinkom – tri pobjede.

“Crveno – plavi” u subotu u meču 14. kola Prve lige Republike Srpske dočekuju ekipu Podrinja. Tim iz Janje je jedini uz Modriča Alfu koji je uspio otkinuti bodove Borcu u dosadašnjem toku prvenstva. Prvi duel ovih timova igran u trećem kolu završen je bez pobjednika 0:0.

– Spremni smo i dobro motivisani. Iza nas je uspješna serija od tri gostovanja. Idemo dalje. Sve osim naše pobjede sutra bilo bi veliko iznenađenje. U narednih sedam dana očekuju nas tri utakmice i očekujem sve tri pobjede, odnosno sve četiri do kraja polusezone. Još jednom apelujem svojim igračima da izdrže i budu budni da ovo izguramo kako treba do kraja – rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

U sutrašnjem duelu šef struke Banjalučana neće moći računati na povrijeđene Jakupovića i Radulovića, ali se u startnu postavu vraća Siniša Dujaković.

– Težak period je iza mene, ali sad sam spreman. Što se tiče utakmice protiv Podrinja, očekuje nas duel sa ekipom koja će se braniti. Igraće na kontre i polukontre. Moramo biti pažljivi, ali svakako očekujem novu pobjedu i tri boda – jasan je Dujaković.

Utakmica Borac – Podrinje igra se  na Gradskom stadionu u Banjaluci pod svijetlošću reflektora s početkom od  16 časova.