Trkulja, Radulović, Ćosić, Mazić, Bajić, Danilović, Burazor, Žeravica, Jakupović, Kajkut, Aničić. To je prvih 11 koji će istračti za Borac u gradskom derbiju sa Željezničar Sport Team u na startu Prve lige RS. Meč se igra pod svijetlošću reflektora od 19. 30 časova, a trener Darko Vojvodić pored startnih 11 zna još mnogo toga…..

-Tu smo gdje smo, na pravdi Boga, ali kad vidim kakva je Premijer liga BiH, nije mi ni žao što nismo u njoj. Još prije mjesec dana imali smo bukvalno 2,5 igrača na raspolaganju, a evo sada imamo jasan cilj, koji se zove prvo mjesto! Nije to fraza, jer zaista jeste tako, imamo najbolju ekipu, ili barem najspremniju od svih, ai moj način rada ide toj tezi u prilog, jer isto bi rekao i da sam trener Sutjeske ili Želje. O našem rivalu imam lijepo mišljenje, imaju maldu ekipu, odličnog trenera, ali vjerujem da možemo do startna tri boda. kao ekipe koje nam mogu zaprijetiti vidim Kozaru i Slogu Crnjelovo, ali opet ponavljam, sve je do nas. Pored titule cilj je i Kup Republike Srpske, čiji pehar želimo u našim vitrinama – istakao je Vojvodić.

Optimista je i napadač Saša Kajkut:

-Igrali smo toplo-hladno tokom pripremnog prerioda, pa smo još nepoznanica i sami sebi. Međutim, ambicije kluba se znaju, igrači će dati 100 odsto da budemo na najvišem nivou. Na premijeri naravno očekujem pobjedu – kaže Kajkut.

Najavljena je i donatorska veče, koja će se odražati 30. avgusta s početkom u 19 časova u restoranu “Stara Ada”, a predstavljen je i novi sponzor zdravstvena ustanova “Healt express” koja će voditi brigu o svim stvarima koji se tiču medicinskih usluga na Gradskom stadionu.