San o borbi za Evropu banjalučkog ligaša raspršio se poslije 90 minuta revanša u kojem je Široki slavio sa 1:0, te uz prednost sa “Pecare” iz prvog susreta zasluženo otišao među četiri najbolje ekipe u bh takmičenju.

Trener Borca Darko Vojvodić, i pored eliminacije ističe da je tim koji vodi propustio neke prilike koje su mogle okrenuti tok utakmice u nekom drugom pravcu…

-Izuzetno sam nezadovoljan činjenicom da nismo prošli dalje, bez obzira na jačinu protivnika. Imali smo neke svoje prilike. Ovo smatram ličnim neuspjehom, zahvaljujem se publici na fer i korektnom navijanju. Banjaluka je još jednom pokazala da je uz Borac. Ovom prilikom im se zahvaljujem i izvinjavam im se na ovom porazu – rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

Trener gostiju Goce Sedloski zadovoljan je prolaskom među četiri ekipe u Kupu BiH, ali je pohvalio Borac.

– Hvala Borcu na gostoprimstvu. Oni su premijerligaška ekipa i zasluženo su prvi u Prvoj ligi Republike Srpske, od svega, terena publike, rukovodstva, trenera… Želim im da se što brže vrate u Premijer ligu! Borac me je danas iznenadio, imali su nekoliko dobrih prilika koje nisu iskoristili, mi smo sa jednom prilikom zabili gol i idemo dalje – istakao je Sedloski.