Kotorvaroški fudbalski veterani su zajedno sa svojim prijateljima upriličili druženje sa ljepšim polovinama povodom Dana žena u restoranu “Mila Mi”, i tako im stavili do znanja koliko ih cijene i poštuju.

Bila je to nezaboravna noć u kojoj su svi uživali, a kako i ne bi kada se za dobru atmosferu pobrinuo lokalni bend “Two ćelos (Drks i Ćantro).

Predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Slobodan Petrović je uručio prigodne poklone i majice pripadnicama ljepšeg pola i tom prilikom im poručio da je njihova najveća sreća što su se udale za ljude kojima su glavne vrline vjernost i odanost, za bivše sportiste o kojima se pozitivno priča od Vardara pa do Triglava.


– Ponekad mi se čini da su sada aktivniji nego kada su bili u najboljim godinama, jer odlasci u Apatin, Sokobanju, Staru Pazovu, Kranj, Sesvete, Mali Zvornik, a sada čujem i u Herceg Novi i Berane, iziskuju ogroman napor i nadamo se samo da će ih zdravlje poslužiti – sa osmijehom je rekla Nevena Vučanović.

Bila je to noć za pamćenje, plesni podijum je bio premalen, ali uz vrhunski muzički repertoar svako je našao mali prostor da pokaže plesne mogućnosti.

Poštenje, uz obavezu da sljedeće godine okupi istu ekipu, je primio ugledni preduzetnik Miodrag Lazendić, koji je izrazio zadovoljstvo što je upoznao ekipu divnih ljudi i poželio da ova druženja traju još dugo godina.

Uz vrhunsku hranu i dobru kapljicu druženje je potrajalo do kasnih sati, a već od sutra veterani kreću sa pripremama za odlazak u Apatin, gdje će od 5. do 7. aprila odmjeriti snage sa tamošnjim “vršnjacima” i prijateljima iz Sokobanje.