Jarac (22. 12. – 20. 1.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: iznenađujuće – zima
 • Nova iskustva: hronični nedostatak vremena
 • Izbjegavajte: ljude koji gube vaše vrijeme

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Prije svega, morate znati kako srce brže kuca iz nekoliko razloga: ljubavi, mržnje, straha, uzbuđenja ili tuge. Srećom, vi ćete često osjetiti ljubavne otkucaje. Uz ljubav koju vam pružaju prijatelji i porodica, naći će se i neko vama zaista poseban. Ako ste trenutno solo, 2018. godina je godina u kojoj ćete upoznati partnera/icu. Pripazite, morat ćete biti odvažni!

A što s karijerom?

“Apsolutno ništa” – zvuči li vam to smisleno? Priznajte, tokom prošle godine ste se mučili i razmišljali o otkazu, zar ne? Možda je vrijeme za promjenu, no, zvijezde vam ne mogu obećati pozitivne rezultate. S druge strane, ne znate dok ne pokušate – odluka je samo vaša!

Hoćete li se obogatiti?

Jeste li pažljivo pročitali prethodni odlomak? Ako niste, vratite se na njega! Možda ćete trebati veći novčanik ili ga uopće nećete trebati – 2018. će vam donijeti važne financijske promjene, ali nemoguće je unaprijed reći koliko će one biti (ne)povoljne.

S kime je najbolje otići na pivo?

Naravno da se možete družiti s kime želite ali znajte kako će zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac) najbolje razumjeti vaše potrebe pa čak i onda kada ih nećete izravno reći. Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) će se truditi zagorčati vam život pa pažljivo birajte trenutke s njima.

Vodolija (21. 1. – 18. 2.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: ljeto – zar nije uvijek?
 • Nova iskustva: godina potpune sreće
 • Izbjegavajte: ne zanemarujte osobe koje volite

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Hoće, i to dovoljno brzo! Ne očekujte velike promjene u svome životu ali ne zaboravite kako i najmanja promjena može donijeti štošta dobro. Imate sve što trebate, zar ne? Ako nemate, znajte kako se život neće promijeniti sam od sebe! Budite proaktivni i sigurno ćete imati više sretnih trenutaka u društvu voljene osobe.

A šta s karijerom?

Bili ste lijeni tijekom prošle godine, slažete li se? To će se odraziti na početak 2018. godine tako da ćete se morati dosta potruditi kako bi u prvih nekoliko mjeseci osigurali budućnost svojoj obitelji. No, nemojte se previše brinuti – ako se potrudite, do ljeta biste već mogli ubirati plodove svoga truda. U drugoj polovici godine imat ćete priliku biti promaknuti ili prihvatiti novu poslovnu priliku – štogod bilo, prihvatite objeručke!

Hoćete li se obogatiti?

U prvoj polovici godine, nažalost, ne, ali u drugoj polovici će krenuti nabolje. Težak rad i trud će uroditi plodom. Pripazite, novac ne donosi sreću (barem ne vama), pa pazite na prioritete unatoč poslovnome uspjehu.

S kime je najbolje otići na pivo?

Znamo kako najviše volite provoditi vrijeme sa svojom porodicom. Ostanite uz vodene znakove (Rak, Škorpion, Ribe) i druge Vodolije koji će vas najbolje motivirati. Vage bi vam mogle uzrokovati povremene glavobolje no shvatite to kao šansu kako biste ojačali međusobnu vezu.

Ribe (19. 2. – 20. 3.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: zima, proljeće, ljeto, jesen – samo tren, nisu li to sva godišnja doba?
 • Nova iskustva: hronični nedostatak sna
 • Izbjegavajte: trošenje vremena na nevažne stvari

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Sigurno brže nego inače! Možda radi ljubavi, možda radi iznenađenja ali i od straha – ne brinite, bit će to pozitivan strah prilikom donošenja važnih odluka koje bi vam mogle promijeniti život zauvijek. Budite odlučni prilikom donošenja novih odluka jer vrijeme brzo prolazi i mogli biste jednog dana požaliti jer niste napravili ono što ste trebali.

A šta s karijerom?

Vrlo je jednostavno – trebali biste raditi manje a zarađivati više novca koji zapravo nije najveća sreća koju možete imati. Kako to ostvariti? Usredotočite se, još malo se usredotočite i još malo se usredotočite! Organizirajte radno vrijeme kako biste imali što više slobodnog vremena. Nije li kreativnost smisao života? Budite oprezni prilikom donošenja važnih odluka u odnosu na vaš posao jer biste mogli “izgorjeti” ako precijenite svoje sposobnosti.

Hoćete li se obogatiti?

Pa baš i ne. To ne znači kako ćete imati financijskih problema ali nemojte očekivati ni povišicu, zato troškove držite pod kontrolom. Ove godine možete očekivati finansijska ulaganja koja bi se mogla isplatiti u idućih nekoliko godina – budite strpljivi.

S kime je najbolje otići na pivo?

Vodolija i Blizanci su savršena kombinacija za druženja s vama, ali i s ostalim horoskopskim znakovima ćete se slagati – osim s Bikom. Kako tačno će vam Bik zagorčati život? Preuveličavat će stvari i trošiti vaše dragocjeno vrijeme. Budite čvrsti kada se uhvatite u koštac s njima.

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: jesen (osim kišnih razdoblja)
 • Nova iskustva: uzrokovat ćete drugima probleme a pritom nećete mariti za svoje
 • Izbjegavajte: osjećati se previše samopouzdano

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Kucat će brže nego inače, bez sumnje, ali samo radi vašeg prenatrpanog rasporeda. Da, imat ćete ljubavne periode ali bit će ih samo nekoliko i pojavljivat će se s vremena na vrijeme. Jeste li vi krivi za to? Najveći dar koji možete pokloniti svome srcu jest iskrenost prema samima sebi i ljudima koji su vam bliski.

A šta s karijerom?

Šef će vam stvarati pritisak a vi tu nećete moći ništa. Nemojte mu se suprotstavljati jer on jedino želi izvući najbolje iz vas i pomoći vam u poslovnom razvoju. Usmjerite li taj pritisak u pozitivnom smjeru, 2018. bi vam mogla donijeti važne promjene u vašoj karijeri – i vašoj svakodnevnoj poslovnoj rutini.

Hoćete li se obogatiti?

Možda, ali ne ubrzo. Početak godine će biti mirniji ali ubrzo će se sve okrenuti nabolje tako da možete očekivati veći porast prihoda sredinom jeseni. Naravno, to je još daleko, ali je vrijedno čekanja jer svojim svakodnevnim dokazivanjima možete osigurati i dodatne prihode.

S kime je najbolje otići na pivo?

Provodit ćete vrijeme sa svima ali ljudi oko vas neće biti baš oduševljeni time kao vi. Ubrzo će na vas prenositi svoje loše raspoloženje tako da ćete ove godine ući u neke konflikte ali sve ćete moći riješiti ako povremeno “uđete u tuđe cipele”. 

Bik (21.4. – 20.5.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: proljeće
 • Nova iskustva: vrući seks
 • Izbjegavajte: previše raditi

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Smiješno brzo! I to zahvaljujući vašem libidu koji će laskati vašem partneru/ici. Budite oprezni kako vas to ne bi odvelo u smjeru gdje biste mogli povrijediti svoju trenutnu vezu. Šta ako ste solo? Uživajte jer ovo je zasigurno godina koja će vam donijeti bogat seksualni život. Nažalost, za prijatelje i porodicu nećete imati previše vremena što će dovesti do povremenih sukoba.

A šta s karijerom?

Na poslu će sve ići glatko već otpočetka godine. Vaš šef će primijetiti vašu učinkovitost pa je moguće da ćete dobiti nova zaduženja što nikako nemojte odbiti (osim ako zauvijek želite ostati na istome mjestu). Nova zaduženja će vas često umarati i prisiljavati da svaki slobodan tren provedete u krevetu ili pred TV-om- Na vama je da, ili šutite i radite i dobijete zasluženo promaknuće, ili da sve pošaljete znate već kamo i pronađete lakši posao.

Hoćete li se obogatiti?

Sve ovisi o tome čime se bavite. Odlučite li raditi još više, možete očekivati nagradu tijekom druge polovice godine. Ako se odlučite fokusirati na privatni život, suočit ćete se s manjim financijskim problemima već od proljeća. Kako nećete moći brzo naći novi izvor prihoda, rješenje je smanjiti troškove, posebice tijekom ljeta.

S kime je najbolje otići na pivo?

Odlično ćete se slagati s ostalim zemljanim znakovima i s većinom vodenih – iznimka je jedino Škorpion. Zašto Škorpion? Izluđivat ćete ih svojim beskrajnim idejama kako bi trebali promijeniti svoj život nabolje. Možda biste povremeno trebali svoja mišljenja zadržati za sebe. Zračni i vatreni znakovi nisu baš stvoreni za druženja s vama ali s njima nećete imati problema ako se nećete praviti pametnima.

Blizanci (21. 5. – 20. 6.)

2018. ukratko;

 • Najbolje godišnje doba: proljeće i ljeto
 • Nova iskustva: bit će ih i previše
 • Izbjegavajte: nemojte zanemarivati tuđe potrebe

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Često će tući kao ludo ali ne radi ljubavi već radi stava koji imate o sebi. Istraživat ćete svijet oko sebe sa posve nove perspektive što će vam omogućiti osobni razvoj ali i puno zabave. Srca drugih će brže kucati radi vas, ali ne uzbuđujte se previše jer će biti riječ o razočarenju. Ali to je ipak njihov problem, zar ne? No, ponekad, ali samo ponekad biste mogli zaboraviti da se svijet vrti samo oko vas i pomoći drugima da se osjećaju bolje.

A šta s karijerom?

Da, da, zvijezde ne lažu pa nećemo ni mi – 2018. godina za vas se ne čini obećavajućom. Problemi vezani uz posao se neće pojaviti radi utjecaja planeta već radi nedostatka radne etike. Morate raditi kako biste zaradili za stvari koje vas vesele pa se pobrinite prvo oko toga a zatim oko zabave.

Hoćete li se obogatiti?

Ne budite smiješni! Tokom ove godine se uopće nećete fokusirati na posao pa je posve razumljivo kako će vaše finansije trpjeti. Pravo pitanje je šta vi možete učiniti kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju a da zapravo ne radite? Tokom kasnog ljeta pokušajte s igrama na sreću ili potražite novu poslovnu priliku. Novac nije sve, to već znate, ali ne bi vas ubilo da imate nešto sa strane za teška vremena.

S kime je najbolje otići na pivo?

Dolazi li u obzir druženje sa samim sobom? Naravno da ne ali tokom 2018. ćete najbolje funkcionirati sami. Tražite li društvo, odaberite zračne znakove (Blizanci, Vaga, Vodolija) ili osobe rođene u znaku Riba. Izbjegavajte ostale znakove jer ćete samo smetati jedni drugima.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: sva osim zime
 • Nova iskustva: opuštajući vikendi
 • Izbjegavajte: ne dopuštajte drugima da vas shvaćaju olako

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

I ne baš jer su sve vaše veze uvijek iste. Ne očajavajte, nekada je i ta stabilnost dobra odluka. Naravno, ne očekujte iznenađenja i uzbudljive trenutke, ali 2018. godina bi vam trebala omogućiti sve što vas čini sretnim. Ako se trenutno solo, ne očekujte susret s nekim posebnim, već se povremeno dobro zabavite s osobama koje usput sretnete.

A šta s karijerom?

U potpunosti će sve biti pozitivno kao i prošle godine ali željet ćete poboljšati odnose s kolegama što bi trebalo i olakšati vaš svakodnevni posao. Ako želite da vas šef primijeti, pripremite se na prekovremeni rad – dolazit ćete prvi na posao i odlazitii zadnji. Obitelj se neće žaliti na vaš tempo ako ih na vrijeme obavijestite o tome.

Hoćete li se obogatiti?

Trebali biste ali nemojte odmah dati otkaz jer se sigurno nećete obogatiti preko noći. Pojavit će se neočekivana svota novca kojom ćete moći kupiti razne igračke i sebi i svojim bližnjima. Ako želite, štedite novac, i za nekoliko godina vaši snovi bi se mogli ostvariti.

S kime je najbolje otići na pivo?

Slagat ćete se sa svima, a iznimka bi mogli biti vodeni znaci (Rak, Škorpion, Ribe). Znamo kako se inače odlično slažete s njima, ali ova godina će donijeti veliku promjenu – nitko od vas neće htjeti trošiti vrijeme na druge. Očekujte ugodno iznenađenje od žena rođenih u znaku Lava ili Vodolije – zvijezde ne žele otkriti detalje ali možda bi se mogla dogoditi ljetna avantura.

Lav (23. 7. – 22. 8.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: proljeće
 • Nova iskustva: noći će vam biti prekratke
 • Izbjegavajte: razdražljivost bez razloga

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Vidljive su neke važne promjene u vašem ljubavnome životu. Ako ste trenutno u vezi, vaš partner će se potruditi začiniti vaš ljubavni život – ne zanemarujte suptilne sitnice. Slobodnima će ova godina donijeti novu ljubavnu zanimaciju ali u ovom slučaju zvijezde ostaju zagonetne – potraje li ta veza ili ne, potrudite se maksimalno uživati u njoj!

A šta s karijerom?

Nije li vrijeme za razmišljanje o promjeni posla? Posljednjih nekoliko godina ste naporno radili ali niste bili nagrađeni u dovoljnoj mjeri. Iskreno porazgovarajte sa šefom o svojoj budućnosti ili već sad počnite tražiti bolje prilike. Što god odlučili, budite strpljivi. Važne promjene se rijetko događaju preko noći.

Hoćete li se obogatiti?

Vaša financijska situacija se neće bitno mijenjati. U prvoj polovini godine neće biti važnijih finansijskih promjena, ali druga polovina bi mogla donijeti nešto novo. Riječ je o poboljšanju ali ništa značajno – nemojte odmah početi tražiti vilu s bazenom.

S kime je najbolje otići na pivo?

Nijedna osoba vam ne bi trebala uzrokovati glavobolje, ali sigurno ćete ulaziti u sukobe s onima s kojima provodite najviše vremena. Iskreno, vi ćete biti odgovorni za većinu sukoba pa biste trebali razmisliti o tome kako utišati svoju eksplozivnu narav. Muška osoba rođena u znaku Vododolija će vas razočarati nekoliko puta i oboje ćete se morati jako potruditi oko vašeg odnosa.

Djevica (23. 8. – 22. 9.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: što hladnije, to bolje
 • Nova iskustva: nećete vjerovati vlastitim prosudbama
 • Izbjegavajte: mogli biste biti nespretni

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Ponekada bi moglo zakucati jako brzo, ali neće sve biti savršeno. Vaša veza će se testirati – upoznat ćete privlačnu osobu koja će vas potaknuti da razmislite o nekim odlukama iz nekoliko posljednjih godina vezanih za vašeg sadašnjeg partnera/icu. Ako ste još uvijek slobodni, tijekom godine mogli biste se zaljubiti u nekoga tko vam neće uzvratiti (već će biti u vezi).

A šta s karijerom?

Rad, rad i samo rad! Trenutno ste usredotočeni na svoj privatni život što će utjecati na vaš posao. Šta ćete učiniti? Organizirajte dan tako što će vaš privatni i profesionalni život biti ujednačeni, ili jednostavno potražite manje zahtjevan posao.

Hoćete li se obogatiti?

Nažalost, imamo loše vijesti za vas: upast ćete u financijske probleme početkom proljeća. Ali, nije sve u novcu, zar ne? Prilagodite život finansijskoj situaciji kako biste i dalje bili zadovoljni i uživali u društvu obitelji i prijatelja. Oni su ipak najdragocjenija stvar u životu, zar ne?

S kime je najbolje otići na pivo?

Ukratko: s porodicom i prijateljima neovisno koji su horoskopski znak. Oni će vam pomagati kad god će to biti potrebno i držati vas čvrsto na nogama. Stvari neće ići glatko s osobama koje povremeno vidite (posebice s Vagama, Bikovima ili Rakovima) jer ćete naići na njihovo nerazumijevanje.

Vaga (23. 9. – 23. 10.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: sva
 • Nova iskustva: svašta lijepo će se dogoditi
 • Izbjegavajte: razmišljati o prošlosti

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Sigurno ste nešto dobro napravili tijekom prošle godine jer karma će vas nagraditi u 2018. godini. U vašem životu će se pojaviti nova ljubav, ali ne romantična. Novi prijatelj ili jednostavno jača povezanost s određenim članom vaše obitelji. U svakom slučaju, srce će brže kucati u mnogim zajedničkim trenutcima.

A šta s karijerom?

Ne trebate se brinuti za posao jer će sve ići glatko unatoč vašem fokusiranju na privatni život. Naporno ste radili i vrijeme je za ubiranje plodova toga rada. Lezite, opustite se i pustite druge da rade za vas.

Hoćete li se obogatiti?

Tokom ove godine, novac vam neće biti bitan. Imat ćete sasvim dovoljno za svakodnevne troškove ali ne toliko da ćete biti rasipni. Uživajte u ovoj vrsti slobode dok traje jer ne može trajati vječno, zar ne?

S kime je najbolje otići na pivo?

Zračni znakovi će vas tretirati kao kraljeve, vatreni će vam olakšavati svakodnevicu, zemljani će vam pomoći s važnim promjenama u vašem životu a vodeni znakovi će širiti vaše horizonte i pomoći vam da postanete sretniji. Zapravo, svi će biti na vašoj strani ali se pobrinite da se što više družite s njima.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: proljeće
 • Nova iskustva: rješavanje situacija iz prošlosti
 • Izbjegavajte: ne uzimajte druge zdravo za gotovo

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Vaše srce će stalno biti ubrzano – nekada radi ljubavi i uzbuđenja a nekada radi ljutnje i straha. U 2018. godini vas čeka vrtlog emocija pa se pripremite izvući najbolje iz onih pozitivnih i dobro se nositi s onim negativnim. Što god radili nemojte se žaliti – život se svodi na dobra i loša iskustva. Prednost loših iskustava jest u tome što zahvaljujući njima osvještavate koje aspekte života je potrebno promijeniti.

A šta s karijerom?

Posao koji radite ne bi trebao uzrokovati nikakve probleme. No, vaše kolege s posla bi povremeno i mogle, posebice u drugoj polovici godine. Dobro, većina sukoba bi se mogla dogoditi vašom krivnjom jer se ne trudite oko odnosa s kolegama. Promijenite li stav, vaše radno okruženje bi vrlo brzo moglo postati ugodnije. U suprotnome, bit ćete prisiljeni potražiti novi posao.

Hoćete li se obogatiti?

Imat ćete sreće i već tijekom proljeća pronaći ćete dodatni izvor prihoda koji neće biti vezan uz vaš posao. Zvijezde nerado otkrivaju više pa budite oprezni i držite oči otvorenima za sve iznenadne poslovne prilike. Sve što tada zaradite, potrošit ćete tijekom jeseni i zime. Ali, ne žalite za potrošenim, vaš život će tada postati ugodniji.

S kime je najbolje otići na pivo?

Provedite što više dana sa svojim voljenima jer bi se u sporotnome mogli osjećati zanemarenima. Trebali biste se dobro slagati s vodenim znakovima (Rak, Škorpion, Ribe) a vatreni (Ovan, Lav i Strijelac) će vam povremeno stvarati ozbiljne probleme. Vaš prirodni nesklad će se pogoršati jer se nećete znati nositi s neočekivanim.

Strijelac (23. 11. – 21. 12.)

2018. ukratko:

 • Najbolje godišnje doba: jesen
 • Nova iskustva: zadovoljstvo u stvarima koje drugi ne vole
 • Izbjegavajte: donošenje važnih odluka bez sudjelovanja obitelji

Hoće li vaše srce brže zakucati u 2018?

Dovoljno brzo! Ako ste već u ljubavnoj vezi, od svog partnera očekujte promjenu stava uzrokovanu nečim oko čega ste vi zainteresirani. Slobodni mogu očekivati nekoliko prilika za početak novog odnosa (većina njih će se pojaviti nakon ljeta). Jeste li spremni za novu vezu?

A šta s karijerom?

Morat ćete promijeniti nešto u svezi komunikacije s kolegama i šefom jer ne cijene vaše mišljenje unatoč napornome radu i odličnim vještinama koje posjedujete. Čekate li da se nešto dogodi bez aktivnog uključivanja u promjene? Budite odlučniji i natjerajte druge da prepoznaju vaše zasluge.

Hoćete li se obogatiti?

Popravite li odnose s kolegama na poslu, sigurno hoćete. Ozbiljno, ako sve bude išlo po planu, imat ćete priliku tijekom jeseni ostvariti unosno ulaganje koje će imati snažan utjecaj na vašu budućnost. Nova kuća? Stan? Svi će se diviti vašoj promjeni stava. Zvijezde ne otkrivaju mnogo pa napravite što god vam padne na pamet.

S kime je najbolje otići na pivo?

Odgovarat će vam druženja s Lavovima i Ovnovima dok vam Jarac neće odgovarati onako kako biste vi to htjeli. Pripazite na Škorpiona jer će vas neugodno iznenađivati. Njegove namjere neće biti zle pa se potrudite vaš odnos održati na pristojnoj razini.