U Prijedoru pod pokroviteljstvom FK Radnik Urije održan je drugi zimski međunarodni turnir „Radnik Urije 2017“. Smotra je organizovana u tri selekcije i to: 2007, 2008 i 2009. godište, u balonu Gomjenica.

Najbolja ekipa u 2009. godištu je škola fudbala „Zmaj“ Sanski Most koja je u finalu savladala školu nogometa „Talent“ Cazin (3:1), dok je u meču za treće mjesto FK „Lauš“ Banjaluka bio bolji od od domaćina Radnika Urije sa minimalnih 1:0.

Najbolji Igrač u ovoj kategoriji je Muhamed Demirović iz pobjedničkog tima, a iz iste ekipe dolazi i najbolji strijelac Anes Kuburić.

U konkurenciji 2008. godišta pobjednik je bila ekipa OFK „Sport Team“ iz Banjaluke koji su u finalu bili ubjedljivi protiv ŠF „Vojvodina“ Stara Pazova (4:0). Treće mjesto pripalo je Školi fudbala „Lav“ iz Velike Kladuše koji su bili bolji od ŠF „Feniks“ Bosanska Krupa 2:1, tek poslije penala, u regularnom toku bilo je 1:1.  Najbolji igrač u ovom godištu bio je Lazar Vukajlović iz OFK Sport Team,a epitet najboljeg strijelca pripao je njegovom saigraču  Nikoli Paviću.

Drugog dana turnira na teren su izašli dečaci rođeni 2007. godine. Najbolji u ovoj konkurenciji je bila ŠF Vojvodina Stari Banovci, koji su u finalu slavili protiv  ŠF Prijatelja iz Broda (1:0), dok je treće mjesto pripalo ŠF Evrogol Pelagićevo koji su slavili nad Radnikom Urije (4:0).  Za najboljeg golmana proglašen je Matej Jovanović ŠF Vojvodina, najbolji strijelac bio je Milan Stanišić (ŠF Evrogol Pelagićevo), dok je najbolji igrač David Skorupan ŠF Vojvodina.

Predsjednik FK Radnik Urije Slaviša Kralj ističe da je i ova smotra pokazala da na ovim prostorima ima i te kakvog fudbalskog materijala, kojeg samo treba brusiti.

22 ekipe pokazale su da za budućnost ne treba da brinemo! Svi gosti otišli su zadovoljni iz Prijedora, poslali smo još jednu sliku kako i u teškim vremenima može se napraviti uspješna priča. Ovo nam samo daje podstrek da i u budućnosti još veći akcenat stavimo na omladinske selekcije koje su naš zalog za vremena koja dolaze – poručio je Slaviša Kralj.