Osmo kolo Opštinske liga Gradiška donijelo nam je i novi derbi u Laminicima, gdje su izabranici trenera Rade Šušnjara savladali Obradovac sa 4:1!

Ovaj meč je  obilježila  katastrofalna greška premijerligaškog  sudije Miloša Gigovića.  Gigović je direktno uticao na konačan rezultat ovog susreta, djelio je kartone i kapom i šakom, donosio nerazumne odluke, čime je iritirao fudbalere, a vrhunac su i tri crvena kartona, dva  za igrače Obradovca  i jedan za Lamince.

Prvu šansu su imali domaci u  16. minutu.  Iz slobodnog udarca s lijeve strane u kazneni prostor loptu je ubacio Goran Puač, a Saša  Dejanović je dobro skočio i šutirao glavom malo preko gola. U 26. minutu Stefan Golić je pobjegao odbrani Laminaca, izašao je na golmana Crnomarkovića, ali je loše šutirao, tako da je propala dobra prilika za goste. U 43. minutu Stefan Golić doveo  je Obradovac u vodstvo. Mišo Mandić je  primio loptu u kaznenom prostoru, vratio je na peterac prema Stefanu Goliću koji je preciznim udarcem savladao golmana Crnomarkovića.

U 64. minutu Goran Puač je ubacio s lijeve strane, glavom preko gola gostiju šutira Saša Dejanović.

U 55. minutu Dalibor Kasagić je oštro startovao na Mladena Glamočića, Gigović  nije pokazao Kasagiću  žuti karton. Samo nekoliko minuta kasnije opet je Kasagić s leđa srušio Glamočića,  ali ni ovaj put nije zaradio žuti karton. U 66. minutu Gigović je  pokazao drugi žuti karton Mladenu Glamočiću  zbog simuliranja. Brojčanu nadmoć Laminci su iskoristili u 71. minutu, Milan Gvozden je prelijepim golom zatresao mrežu Obradovca za 1:1. Opet je Miloš Gigović bio u glavnoj ulozi u 75. minutu, isključio je igrača  Obradovca Nebojšu Lukića. Burno su reagovali gosti na tu sudijsku odluku. Samo minut kasnije Laminci su preokrenuli rezultat na 2:1 ,Dragan Simić je ubacio loptu s desne strane, golman Milorad Bogojević je nesigurno reagovao u svom šesnaestercu, a Milanu Gvozdenu nije  bilo teško da sa  metar-dva pospremi  glavom loptu u praznomu mrežu. U 80 minutu Goran Puač  je brzo izveo slobodni udarac,dodao loptu do Maksima Gojkovića koji je oštro ubacio loptu u peterac, a na nju je natrčao Saša Dejanović i savladao gostujućeg golmana. U 87. minutu Milan Gvozden je centrirao,  a Vlado Savković dobro skočio, šutirao  glavom i pogodio za 4:1.

OFK LAMINCI – OBRADOVAC 4:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Golić (44), 1:1 Gvozden (71), 2:1 Gvozden (75), 3:1 Dejanović (80),  4:1 Savković (87). Stadion: FK Laminci. Gledalaca: 200. Sudija: Miloš Gigović. Pomoćnici: Branimir Marković  i Milan Mirjanić.  Delegat: Ljubodrag Kukavica.  Žuti kartoni: Pribjegović, Savković (Laminci), Božić, Dragosavac (Obradovac).  Crveni kartoni: Vladimir Stijaković (Laminci) u 47. minutu,  Mladen Glamočić (Obradovac) u 66.minutu,  Nebojša Lukić (Obradovac) u 76. minutu.

OFK Laminci: Crnomarković, Kasagić (od 58. Simić), Čikić (od 66. Topić), Puač (od 89. Tomić), Vujatović, Drnić, Gvozden, Gojković, Pribjegović, Savković.  

Obradovac: Bogojević, Lukić, Božić, Kravić, Golić (od 81. Smajlović), Dragosavac, Mandić (od 70. Galić), Radetić, Škrbić, Smočilac ,Glamočić.

G. Popović