Fudbaleri OFK Laminci, članovi Opštinske lige Gradiška počeli su pripreme za proljećni dio prvenstva, a na prvoj prozivci trener Rade  Šušnjar  imao je na raspolaganju 19 igrača.

-Idemo na prvo mjesto i želimo da pokažemo da smo najbolja ekipa.  Neće nam biti lako, jer i Omladinac najavljuje borbu za prvo mjesto, a vjerujem da smo dovoljno snažni da osvojimo titulu. Kada je igrački kadar u pitanju, nismo puno mijenjali ekipu, svi igrači koji su iznijeli najveći teret u prvom dijelu sezone su ostali, a njima smo  priključili i četvoricu novajlija: Slaviša Gačić, Milan Stupar, Dragiša Pejanić i Nemanja Todorović, koji će svojim iskustvom donijeti kvalitetu više – rekao je predsjednik kluba Nedeljko Dejanović.

U sklopu priprema OFK Laminci  će odigrati sedam prijateljski utakmica,  a rivali su: Torpedo Cerovljani (17. februar), Sloboda Donji Podgradci (18. februar), Mladost Bajinci ( 24. februar), Lauš (25. februar), Karanovac (3. mart), Kozara Turijak (4. mart) i Biseri iz Čatrnje (11.mart).

OFK Laminci su jesenji dio prvenstva u Opštinskoj ligi Gradiska okončali na drugom mjestu sa 27 bodova, samo jednim bodom manje od  lidera na tabeli Omladinca iz Brestovčine.

Svoju proljećnu premijeru OFK Laminci će imati protiv  kozinačkog Bratstva pred svoji navijačima.

G. Popović