Na lokalnom groblju u dobojskom naselju Bare sahranjen je proslavljeni rukometaš i sportski radnik Goran Stojić.
Stojić je preminuo u subotu, 26.januara, u 58. godini života.

Prema izričitoj želji preminulog, na komemoraciji o Stojićevom sportskom životu govorio je sportski novinar iz Doboja Goran Stojanović.

Stojanović je istakao da je odlaskom Stojića grad ostao bez vrhunskog sportiste koji je ispisao najsjajnije stranice Slogine klupske istorije i čovjeka koji je sportskim i volonterskim radom zadužio Doboj.

Stojić je rukometnu karijeru završio 2003. godine, a nastupao je za dobojski klub Sloga, portugalski Akademik, zrenjaninski Proleter, novosadsku Vojvodinu i Crvenu zvezdu iz Mokrina.

Tokom trenerske karijere sa selekcijama dobojske Sloge ostvario je izuzetne rezultate u Premier ligi BiH.

Bio je selektor kadetske i juniorske reprezentacije BiH, te selektor ženske seniorske reprezentacije Republike Srpske.

U više mandata bio je član Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske, od kojeg je 1999. godine dobio zlatnu značku za doprinos u razvoju ženskog rukometa.

Stojić je 2005. godine od dobojskog Opštinskog sportskog saveza dobio priznanje za dugogodišnji doprinos u razvoju sporta.

Kao izraziti sportski radnik i volonter, Stojić je u Doboju osnovao Udruženje veterana Rukometnog kluba Sloga, te navijačku grupu “Delije” beogradske Crvene zvezde.

Telegrame saučešća uputili su istaknuti rukometni radnici i igrači Josip Glavaš, Abas Arslanagić, Muhamed Memić, Bogdan Janjušević, Reuf Jakupović, Hasan Hrnjadović, te bivši saigrači Stojića.

Saučešće su uputili i rukometni klubovi banjalučkog Borca, zrenjaninskog Proletera, novosadske Vojvodine, kao i rukometni savezi Srbije, Republike Srpske i BiH.