Četiri dana balon kod Rebrovačke crkve u Banjaluci u organizaciji OFK Sport team poprište je velikih bitki, i to onih dječiji! Mladi fudbaleri iz 64 kluba u četiri starosne kategorije nadmeću se za najbolju na tradicionalnom međunarodnom turniru “Trofej Banjaluka 2019.  Renomirani sastavi iz regiona, ali i Evrope pokazuju svoje umijeće, a prva dva dana bila su rezervisana za klince 2008. i 2010. godište.

Domaćin OFK Sport Team slavio je u starijoj starosnoj kategoriji (2008), dok je Crvena zvezda bila pobjednik kod dječaka (2010). Prepun balon svjedočio je i regionalnom derbiju između Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama, a uspješniji su ovaj put bili “crveno-bijeli” slavivši sa 3:0.

Ono što je za svaku pohvalu jeste činjenica da i pored velikog broja ekipa na terenu, ali i van njega nema nikakvih problema, a turnir se nastavlja i za vikend kada će na teren dječaci rođeni 2009 i 2011. godine.

Zato svi koji su u prilici, navratite i podržite ove talente, jer na jednom mjestu naalazi se preko 1.000 dječaka, a to se ne viđa svaki dan….